ZAHLAĐENJE: Stižu kiša, olujni vetar i sneg!
Foto: Fonet

Zbogom Miholjskom letu

ZAHLAĐENJE: Stižu kiša, olujni vetar i sneg!

Društvo -
Nepovoljan period za osobe sa cerebrovaskularnim, psihičkim i respiratornim oboljenjima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije

BEOGRAD - U Srbiji će sutra doći do naoblačenja i zahlađenja sa kišom, koje će ujutru zahvatiti severozapad, pre podne centralne krajeve, a do kraja dana će se proširiti na celu zemlju, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

U planinama će uveče i tokom noći padati sneg. Meteorolozi upozoravaju da će u Vojvodini povremeno duvati olujni severozapadni vetar, i najavljuju da će u sredu i četvrtak lokalno pasti velika količina padavina.

Najniža temperatura biće od šest do 14, a najviša od 12 na severozapadu do 20 stepeni na jugoistoku. I u Beogradu će doći do naoblačenja i zahlađenja s kišom. Vetar umeren i jak, severozapadni. Ujutro temperatura oko 15 stepeni, u toku dana u padu.

U Srbiji će u četvrtak i petak biti oblačno i hladno, mestimično s kišom, lokalno sa velikom količinom padavina. U planinama sneg i povećanje visine snežnog pokrivača. U subotu promenljivo oblačno, u većini mesta prestanak padavina.

Od nedelje ujutro hladno, mestimično slab mraz, danju pretežno sunčano i malo toplije. Meteorolozi i za Beograd najavljuju slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 22. oktobar 2014. Očekuje se nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih, a naročito na osobe sa cerebrovaskularnim, psihičkim i respiratornim oboljenjima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track