ZLOČIN POTRESAO CEO BALKAN: Tijanina smrt udarna vest u regionu!

Svi je oplakuju

ZLOČIN POTRESAO CEO BALKAN: Tijanina smrt udarna vest u regionu!

Društvo -
Vest koja je šokirala Srbiju nije ništa manje potresla ni region, pa su tako hrvatski, bosanski i crnogorski mediji svoje naslovne strane posvetili ovom zločinu

Stravičan zločin ujedinio je Balkan. Vodeći mediji iz regiona su danima prenosili informacije o nestaloj Tijani, a danas su tragičnu vest o njenoj smrti obajvili kao udarnu vest.

Crnogorski portal Vijesti objavio je da je Srbija u šoku zbog smrti Tijane Jurić.

Bosanski portali su takođe preplavljeni vestima i novim detaljima ovog svirepog zločina. Depo, Avaz, Radio Sarajevo su svoje naslovne strane posvetili nesrećnoj devojčici.

Hrvatski mediji nisu ništa manje u šoku, a ceo događaj su pratili od samog početka, odnosno njenog nestanka.

Portal Jutarnji prenosi izjavu našeg ministra da mu je žao što nemamo smrtnu kaznu, što je izazvalo veliku polemiku kod njihovih komentatora.

Na skoro svim portalima se uglavnom postavlja pitanje da li treba ponovo uvesti smrtnu kaznu u Srbiji, koja ipak ne bi, prema rečima nekih komentatora, bila dovoljna.

I društvene mreže bruje o smrti Tijane, pa se na Fejsbuku pojavljuju nove grupe podrške iz minuta u minut. U Subotici je petak proglašen kao Dan žalosti.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova, nedaleko od Sportskog centra Rata u Bajmoku, a njeno telo je pronađeno u noći između srede i četvrtka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track