Koliko košta izrada montažnih kuća, vikendica i splavova?
Foto: Pr Tekst Pr Slike

Koliko košta izrada montažnih kuća, vikendica i splavova?

Vesti -
Cene nikad nisu bile jeftinije, a proizvođači su često voljni i da dodatno spuste cene u direktoj pogodbi

Pripremili smo za Vas galerije slika svih tipova montažnih kuća i splavova koji se proizvode u Srbiji ali i celom regionu. Cene nikad nisu bile jeftinije, a proizvođači su često voljni i da dodatno spuste cene u direktoj pogodbi. Pogledajte galeriju slika OVDE.Ukoliko želite kuće od punog drveta, kao na slici iznad, možete da pogledate galeriju slika i postavite pitanje proizvođačima OVDE. Bukvalno sve što kupac želi može biti projektovano i izrađeno po zahtevu kupca.

Tržište montažnih objekata u Srbiji je prilično neuređeno, cene variraju od 150 do pa do 500-600 eur po kvadratu, zavisno od toga za šta se klijent opredeli. Neko u tu cenu uračunava i temelj dok se kod većine temelj dodatno naplaćuje. Bitno je sve detalje unapred definišete sa izvođačem. Kada je reč o kvalitetu gradnje posebno bismo izdvojili preduzeće Građevinar iz Ivanjice. Građevinar oko 50 % objekata izvozi, kako u zemlje u okruzenju, tako i u Švajcarsku i Norvešku. Kako navodi direktor Građevinara, inženjer građevine Borko Mosilović, ovo preduzeće ima izuzetan kapacitet u kadrovima, pored ekipe od 5 inženjera sa iskustvom od 15 do 20 godina u ovom poslu tu je i majstorski kadar izuzetnog kvaliteta. Inženjerski tim ovog preduzeća je prvi među proizvođačima kuća u Srbiji osvojio proizvodnju montažnih kuća na sprat i na dva sprata. Pored toga prvi su osvojili sistem gradnje krupno-panelnim elementima i sistem skeletne gradnje. Takođe su i prvi uradili montažnu kuću na vodi. Pogledajte modele kuća koje proizvodi Građevinar OVDE.

Što se grejanja tiče, sve popularniji su norveški radijatori koji su spoj ekonomije, ekologije i estetike. Lako se uklapaju u svaki prostor, zauzimaju minimalno mesto na zidu i ne zagadjuju zivotnu sredinu. Pogledajte cene norveških radijatora kompanije Rovex OVDE. Autor ovog teksta je kompanija MarketKonekt, najveća regionalana platforma za online trgovinu koja Vam omogućava da sami prezentujete svoje proizvode i usluge i da direktno komunicirate sa kupcima (preduzecima ili krajnjim korisnicima ) iz Srbije i regiona.

Za više informacija o MarketKonekt-u pogledajte ovaj VIDEO.Poziv za preduzeća:Ukoliko ste vlasnik, direktor ili ste zaposleni u preduzeću možete besplatno registrovati Vašu firmu i predstaviti svoje proizvode i usluge na MarketKonekt-u.Vašu firmu možete BESPLATNO registrovati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track