Bakir Izetbegović: Nikolić se poneo kao prijatelj i dobar komšija!
Foto: Rojters I Fonet

Donatorska konfernecija o polavama

Bakir Izetbegović: Nikolić se poneo kao prijatelj i dobar komšija!

Politika -
Građani BiH su pretrpeli veliku štetu u poplavama i bez međunarodne pomoći ne bi uspeli da saniraju posledice i dodao da je dobro što se donatorska konferencija održava i za Srbiju i za BiH

BRISEL - U Briselu na prvom sastanku predsednika Srbije Tomislava Nikolića, predsednikom Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića sa predsedikom Evropske komisije Žozeom Manuelom Barozom, Barozo je rekao da evropska solidarnost nije nešto što postoji samo na papiru i da će se svi danas u to uveriti.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zahvalio je Žozeu Barozu zato što je na pravi način shvatio potrebu da se ceo Balkan nađe u EU, kao i na brzo i efikasno organizovanoj donatorskoj konferenciji koja će pomoći da se brže saniraju posledice majskih poplava.

Slogan donatorske konferencije glasi: “ Rebuilding together”“

Građani BiH su pretrpeli veliku štetu u poplavama i bez međunarodne pomoći ne bi uspeli da saniraju posledice. On je dodao da Predsednik Srbije Nikolić se poneo kao prijatelj i kao dobar komšija što je predložio da se donatorska konferencija održi i za Srbiju i za BiH i eto nas ovde zajedno rekao je Bakir Izetbegović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track