CIRKUS U KRAGUJEVCU: Stavili poternicu na Fejsbuk zbog SNS

Smena vlasti

CIRKUS U KRAGUJEVCU: Stavili poternicu na Fejsbuk zbog SNS

Politika -
Devet odbornika nazvano prevarantima jer su izdali Veroljuba Stevanovića

KRAGUJEVAC - Na Fejsbuku se pojavila poternica s imenima i fotografijama devetoro odbornika Pokreta za naš grad u kragujevačkoj skupštini koji su podržali inicijativu SNS, a doskora su bili u vlasti sa još uvek aktuelnim gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem i njegovim pokretom Zajedno za Šumadiju.Odbornici su obeleženi kao na poternici i nazvani su prevarantima, a u objavi koja se širi društvenom mrežom ukazuje se na to da su izdali Veroljuba Stevanovića, na čijoj su listi izabrani za odbornike.- Pozivaju se građani koji ih sretnu na ulici da ih podsete ko im je u najtežim trenucima pomogao da ostanu na političkoj sceni - stoji na letku koji kruži društvenim mrežama.

Inače, juče je umesto najavljene inicijative grupacije predvođene Srpskom naprednom strankom za smenu vlasti u Kragujevcu, koja još nije zvanično predata predsedniku Skupštine grada, u parlament prvo stigao zahtev Zajedno za Šumadiju Veroljuba Stevanovića, DS i LDP za sazivanje sednice na kojoj će biti izglasano poverenje gradonačelniku.

Verkovi podneli inicijativu za proveru podrške
Verkovi podneli inicijativu za proveru podrške

Potpredsednik Zajedno za Šumadiju i predsednik Skupštine grada Saša Milenić kaže da žele da provere da li gradonačelnik ima poverenje.B. Vranješević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track