ČLAN DS OPTUŽUJE: Pajtiću, ovo nije demokratija
Foto: Beta Dragan Gojic

Marko Mladenović iz Grdelice kritikovao lidera stranke

ČLAN DS OPTUŽUJE: Pajtiću, ovo nije demokratija

Politika -
Marko Mladenović iz Grdelice oštro kritikovao predsednika Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti odbor u Leskovcu

BEOGRAD - Marko Mladenović, član DS iz Grdelice, oštro je kritikovao predsednika te stranke Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti njihov odbor u Leskovcu i na mesto poverenika postavi pisca Sašu Stojanovića Čarlija.Takođe, Pajtiću i predsedniku IO stranke Goranu Ćiriću zamerio je što su raspustili odbor u Leskovcu a da ga nisu ni posetili.- Bojane Pajtiću, ovo nije demokratija. Demokratija su izbori, tako si preuzeo stranku - napisao je Mladenović na svom Tviter profilu reagujući na vest o postavljanju Stojanovića za poverenika DS u Leskovcu.

- Danas sam čekao poverenika Čaplina da dođe u stranku, ali ga nije bilo, je l‘ zna možda gde je stranka - napisao je on.Inače, ovome je prethodio Mladenovićev kratak kurs demokratije:- Gospodo demokrate, izbori su osnovni postulat demokratije, a ne uvođenje povereništva u odborima koji nisu podržali Pajtića.Podsetimo, kako je Kurir juče pisao, Pajtić je prošlog petka krenuo u proces promene poverenika koje je u odborima širom Srbije postavio Dragan Đilas. To čini jer je svestan da u DS još uvek postoji mnogo struja, da je veći deo članstva nezadovoljan, ali i zbog straha da bi, ukoliko bi izgubio poziciju vojvođanskog premijera, lako mogao da ostane i bez mesta predsednika stranke, pa zato želi da na važnim mestima unutar DS ima svoje ljude. (B. K.)

I Ješić tvitujeTOMA ODGOVORNIJI OD TADIĆADa demokrate vole da na društvenim mrežama prozivaju sadašnje, ali i bivše partijske kolege, redovno dokazuje i Goran Ješić. On je na Tviteru prozvao bivšeg predsednika stranke, ali i države Borisa Tadića.- A što se izbora tiče, BoTadić ne bi pobedio Tomu ni na motoru. I što se mene tiče, tu i nema neke razlike - napisao je Ješić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track