Dačić i Gašić pevali Odakle si, sele!

Vozi, Miško: Premijer i ministri na ekskurziji

Dačić i Gašić pevali Odakle si, sele!

Politika -
Na svečanu sednicu u Nišu članovi Vlade putovali autobusom.Usput igrali šah, pravili selfije, a u povratku se i zapevalo

BEOGRAD - Kontrola.- Molim putnike da spreme sitne pare - ovako se Bratislav Gašić obratio novinarima kad se popeo na sprat autobusa koji je vozio članove kabineta Aleksandra Vučića, kao i predstavnike medija na svečanu sednicu Vlade u Nišu povodom obeležavanja stogodišnjice početka Prvog svetskog rata.

- Trebalo je da nađemo gitaru, ministar Vujović svira, i to još od studentskih dana, a Dačić da nam peva. I Tasovac bi mogao da muzicira, samo da mu nađemo klavirčić - dobacio je Gašić.

Sevdah... Ivica Dačić
Sevdah... Ivica Dačić

Atmosfera je bila opuštena, pa su se ministri uredno fotkali i fotografije postavljali na Tviter. Tako je Antić objavio sliku sa Dačićem, Gašićem i Vujovićem uz poruku „Ne smem da kažem ko je slikao, nije za javnost, ali Tasovac je s obe ruke pokušao da se ubaci u kadar“, dok je ministar policije Nebojša Stefanović napravio selfi sa svojim stranačkim kolegom Nikolom Selakovićem. Sve to vreme prvi čovek Vlade je igrao šah s ministrom rada i socijalne politike Aleksandrom Vulinom i odrao ga.

Vulin slab protivnik premijeru... Stefanović, Vučić i Vulin
Vulin slab protivnik premijeru... Stefanović, Vučić i Vulin

- Vučića niko nije pobedio 10 godina - branio se Vulin.Put u Niš ipak nije prošao bez muzike, pa su ministri u povratku zapevali. Prvom glasu Vlade Dačiću pridružio se Gašić, pa su u duetu otpevali „Odakle si, sele“. Usledila je, naravno, „Miljacka“, a šef diplomatije prokomentarisao je da dugo nije pevao. I ministar policije Stefanović imao je muzičku želju - „Skitnicu“ Marinka Rokvića.

Informiše se... Vanja Udovičić s Kurirom
Informiše se... Vanja Udovičić s Kurirom
http://www.youtube.com/watch?v=HdOg7amX2OI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track