Dačić: Menjaćemo se da nas ne bi promenili
Foto: Marina Lopicic

Socijalisti proslavili 24 godine od osnivanja

Dačić: Menjaćemo se da nas ne bi promenili

Politika -
Pozivam vas da hrabro u promene. Menjajmo se da nas ne promene - rekao je predsednik SPS i naglasio da ciljevi SPS ostaju isti - socijalna pravda, ekonomski rast i veći standard života građana, rekao je Dačić

BEOGRAD - SPS mora da ostavi prošlost za sobom i ima ideje usklađene sa vremenom u kojem živimo i Evropom kojoj težimo, a ne da bude muzej prošlosti - rekao je lider SPS Ivica Dačić na svečanosti obeležavanja 24-godišnjice osnivanja stranke.- SPS će 14. decembra održati kongres, na kome treba da pokaže da je spremna da se reformiše, definiše novu politiku i pronađe svoj identitet - objasnio je Dačić.Muzej istorije- Pozivam vas da hrabro u promene. Menjajmo se da nas ne promene - rekao je predsednik SPS i naglasio da ciljevi SPS ostaju isti - socijalna pravda, ekonomski rast i veći standard života građana.- Nisu u pravu oni koji SPS i partnere PUPS i JS optužuju da su kočničari reformi. Srbija nema vremena da čeka- rekao je Dačić.Proslavi je prisustvovao i premijer i lider SNS Aleksandar Vučić, koji je rekao da na svečanost nije došao zato što su mu potrebni glasovi SPS u parlamentu.

Uvek sa ženama... Mrkonjić
Uvek sa ženama... Mrkonjić

Pohvale od premijera- Mi poštujemo vaš rad. Nama treba vaša predanost radu i zato je ova vlada bolja sa SPS - kazao je Vučić i pohvalio Dačićev rad pošto uspeva da ostvari prisniji kontakt sa stranim zvaničnicima „razgovarajući s njima do kasnih sati“ i na šarmantniji način od njega. Dačić je uzvratio da je „premijer zaboravio da kaže da i posle takvih obaveza u kasne sate dolazi redovno na posao u 7.30 časova“, što je izazvalo smeh.Na svečanosti su bili i lideri JS Dragan Marković Palma i PUPS Milan Krkobabić, ministri u Vladi, predstavnici verskih zajednica i diplomatskog kora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track