DAČIĆ SE POKAJAO: Izvinjavam se, bio sam primitivan!
Foto: Marina Lopičić

Grešan

DAČIĆ SE POKAJAO: Izvinjavam se, bio sam primitivan!

Politika -
Bivši ministar MUP-a Ivica Dačić pobesneo je kada smo ga pozvali za izjavu o Miloševićevom ordenu: J...m vas sve! Mene napadate, a naprednjaci hoće da ugase Kurir

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, inače bivši ministar MUP, kasno sinoć poslao je redakciji Kurira izvinjenje, koje prenosimo u celosti:"Poštovani prijatelji, u svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj karijeri nikad nisam reagovao u afektu prema novinarima, zato se izvinjavam i novinarima i čitaocima na reakciji koja nije bila primerena i nije meni svojstvena. Reagovao sam primitivno, čime sam pokazao svoje slabosti i mane. U strašnoj vremenskoj stisci pred moj govor u Salcburgu, opterećen ličnim, porodičnim tragičnim događajem, pogrešno informisan o motivima teksta, napravio sam grešku. Ljudski je grešiti, ali je ljudski i izviniti se", napisao je Dačić.

Podsetimo, Dačić je na poziv Kurira za izjavu o ordenu Slobodana Miloševića rekao:- Je l' znaš da se priča da će naprednjaci da vas ugase do Nove godine?! Ko će onda da vam ostane? Da li znaš kakve sam ja sve napade zbog vas trpeo! Došao sam vam na proslavu rođendana, nije vam bio niko od naprednjaka, a vi im uporno idete niz dlaku. Znaš kakve sam packe posle trpeo od Vučića! - besneo je Dačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track