Đukić-Dejanović: Vladajuća većina apsolutno stabilna
Foto: Fonet

Potpredsednica SPS

Đukić-Dejanović: Vladajuća većina apsolutno stabilna

Politika -
U parlamentu i vladi nema pukotina. Naprotiv, konstatacija premijera da su socijalisti potrebni Srbiji zato što je vlast bolja sa njima vrlo nas je obavezala i vrlo energično radimo, dakle nema nikakvih problema, rekla je Đukić-Dejanović

BEOGRAD - Povodom poslednjih medijskih napisa o krizi u vladajućoj koaliciji, iz Socijalističke partije Srbije stigla je poruka da je vladajuća većina apsolutno stabilna.

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je novinarima u parlamentu da je saradnja u vladi jako dobra i da državni interes nalaže da izvršna vlast obavi poslove koji su pred njom.

"U parlamentu i vladi nema pukotina. Naprotiv, konstatacija premijera da su socijalisti potrebni Srbiji zato što je vlast bolja sa njima vrlo nas je obavezala i vrlo energično radimo, dakle nema nikakvih problema", rekla je Đukić-Dejanović.Prema njenim rečima, saradnja premijera Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika vlade Ivice Dačića je ista kao i ranije, i čak se intenzivira jer to zahteva interes države.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track