(VIDEO, FOTO) DRŽAVNI VRH NA TRIBINAMA: Dačić dva minuta kucao poruke, Putin pomno prati paradu!
Foto: Kurir

Obeležavanje oslobođenja Beograda

(VIDEO, FOTO) DRŽAVNI VRH NA TRIBINAMA: Dačić dva minuta kucao poruke, Putin pomno prati paradu!

Politika -
Vojnoj paradi prisustvuje Rasim Ljaljić i Aleksandar Vulin, kao i Dušan Bajatović, Zoran Babić. Na tribine je stigao i Emir Kusturica, koji se pozdravio sa ministrima i seo pored Bjelogrlića
1 / 5 Foto: Saša Milovanović

BEOGRAD - Na vojnu paradu koja počinje u 15.30 su stigli ministri iz vlade Srbije. Među prvima je stigao Velimir Ilić i Zorana Mihajlović, kao i Ivan Tasovac, Srđan Verbić, Jadranka Joksimović i Vanja Udovičić.

17.21 - U publici su i Lazar Ristovski i Radoš Bajić.

17.07 - Ministar Dačić tokom parade kucao poruke dva minuta, na tribinama se svi komešaju, dok Vladimir Putin ne mrda i sa punom pažnjom posmatra paradu.

16.50 - Ministrima i zvaničnicima dele ubruse da se obrišu ulsed pljuska.

16.18 - Pristigli su i Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije sa Aleksandrom Konuzinom, bivšim ambasadorima Rusije u Beogradu, sadašnjim direktorom direktorijata za Balkan Ruskog Ministarstva spoljnih poslova i Leonidom Savinom, vodećim ruskim geopolitičarem.

16.06 - Zvaničnicima se pridružio i Milorad Dodik, kao i supruga predsednika Dragica Nikolić, kao i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali. Dragica Nikolić sedi pored Dodika. Pristigli su i Dačić, Stefanović i Gašić.

15.57 - Patrijarh dobio kabanicu, ali je odmah zatim kiša prestala.

15.48 - Počinje kiša, ministri kisnu, a Rasim Ljajić je otvorio kišobran za Kori Udovički i Zoranu Mihajlović. Rukovodstvo i zvaničnici dobijaju kabanice.

15.25 - Stigao je i vođa ruskih Noćnih vukova Aleksandar Zaldastanov Hirurg.

15.05 - Na tribine je stigao i Emir Kusturica, koji se pozdravio sa ministrima i seo pored Bjelogrlića. Državnom vrhu se pridružio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

14.47 - Ubrzo zatim došli su i Rasim Ljaljić i Aleksandar Vulin, kao i Dušan Bajatović, Zoran Babić. U prvom redu su ministri iz Vlade, a u drugom redu poslanici Skupštine.

Sin predsednika Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić sa sinovima stigao je na tribine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je ranije danas najavio da će ulaz biti moguć samo do 14 časova.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyIxeZk6RK0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track