(FOTO i VIDEO) ODAKLE PARE: Čeda kupio vilu na Mikonosu za šest miliona evra?
Foto: Kurir štampano

Lider LDP skućio se i na elitnom grčkom ostrvu

(FOTO i VIDEO) ODAKLE PARE: Čeda kupio vilu na Mikonosu za šest miliona evra?

Politika -
Bogataš: Jovanović se s porodicom i osobljem na Mikonosu smestio u vilu, koju je i kupio, prema tvrdnjama meštana; Raskošna građevina ima pogled na more, ali i na izlazak sunca
1 / 2 Foto: Kurir štampano

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, skućio se i na luksuznom grčkom ostrvu Mikonos, gde već dve sedmice letuje sa suprugom Jelenom i četvoro dece, dadiljom i telohraniteljima.

Jovanovići i njihovo prateće osoblje, naime, uživaju u atraktivnoj vili, čija je vrednost, prema proceni agenata za nekretnine s Mikonosa, minimum šest miliona evra!Kao i prethodnih godina, Jovanovići su boravili u jednoj od najluksuznijih vila na Mikonosu, za koju meštani tvrde da ju je političar i pazario. Pored privatnog obezbeđenja, Čeda je angažovao meštane da mu čuvaju i održavaju okućnicu, kao i da žive u vili kad je on u Beogradu. Za čuvare Čeda mesečno teba da izdvoji oko 500 evra. Pored toga, Jovanović plaća i ženu koja održava unutrašnjost kuće.

Savršena forma... Jelena Jovanović
Savršena forma... Jelena Jovanović

Vila je smeštena u najmirnijem delu Mikonosa, a do centra grada potrebno je najmanje pola sata vožnje kolima. Vila ima prelep pogled na more, ali i na izlazak sunca. Najbliža plaža Kalafati udaljena je desetak minuta od vile, a Jovanovići često tamo ručaju u restoranu „Talasa“. Za ručak u ovom restoranu najviše klase treba izdvojiti minimalno 250 evra za šestočlanu porodicu.I opet se nameće pitanje odakle šefu LDP novac za takvu atraktivnu nekretninu. Njegov portparol Jovan Najdenov nije bio rad da otkriva da li je i iz kog „džepa“ Jovanović iskeširao novac za vilu.- Nemam komentar na to. Hvala što ste zvali - kazao je Najdenov i prekinuo vezu.

Jovanovićevo finansije očigledno ne trpi s obzirom na to da LDP više nije u parlamentu, čime je izgubljen dotok novca iz budžeta...Naprotiv, Jovanoviću bi i svetske zvezde pozavidele na takvom odmoru, o kojem je Kurir juče pisao ilustrujući tekst ekskluzivnim fotografijama, a koji može da košta i do nekoliko stotina hiljada evra. Jovanovići su se s decom, dadiljama i dva člana obezbeđenja do grčkog ostrva prevezli privatnim avionom, čije iznajmljivanje za tu destinaciju košta oko 5.000 evra. U letovalište su prebacili i dva džipa, za šta je trebalo da izdvoje još nekoliko hiljada evra.

http://www.youtube.com/watch?v=27X_8MKdAEg

DokolicaLEŽALJKE OD 50 I ŠAMPANJAC OD 120.000 Jovanović se, kako je Kurir juče pisao pošto se naša ekipa uverila na licu mesta, provodio po klubovima gde izlazak, dakle samo jedna noć, može da košta i 30.000 evra - u jednom od klubova koje je rado posećivao u karti pića stoji da votka košta 15.000 evra, šampanjac neverovatnih 120.000 evra, a ručak i do 500 evra. Obišao je čuveni kompleks „Namos“, na popularnoj plaži Psaru, gde ležaljka za sunčanje košta 50 evra po osobi. Restoran u sklopu hotela jedan je od najskupljih. Imajući u vidu da je lider LDP na odmor krenuo sa četvoro dece, dva člana obezbeđenja i dadiljom, koji su se takođe hranili gde i Jovanovići, onda ti ručkovi na dnevnom nivou mogu da koštaju i više od 500 evra.

Tajna finansijske veštinePOREZ I BIZNISLider LDP, poznat po hedonizmu, nikad nije bio raspoložen da objasni odakle mu novac za stil života koji vodi. Pre nekoliko godina, u jednoj od retkih prilika, rekao je da ima veoma uspešan privatni biznis i da je platio višemilionski porez, ali nije otkrio i kojim se konkretno poslom bavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track