JEŠIĆ OPTUŽUJE: Pajtić zaposlio 2.000 tetaka, strina, šurnjaja!
Foto: Marina Lopičić

Raskrinkao stranačkog šefa

JEŠIĆ OPTUŽUJE: Pajtić zaposlio 2.000 tetaka, strina, šurnjaja!

Politika -
Demokrata isprozivao Bojana Pajtića da je povećao administraciju na 2.700 zaposlenih, dok ih je u vreme Peroševića bilo svega 670

BEOGRAD - Goran Ješić, nekadašnji potpredsednik vojvođanske vlade i blizak saradnik Bojana Pajtića, postao mu je najoštrija opozicija pa je juče opleo po njemu na Tviteru.Tako je nekadašnji najbliži saradnik vojvođanskog premijera i lidera DS na svom Tviter profilu napisao:- 670 zaposlenih bilo je u Izvršnom veću Autonomne pokrajine Vojvodina za vreme Boška Peroševića, danas imamo 2.700 tetaka, sestara, strina, svastika. šurnjaja, kumova - napisao je Ješić. Kad je „bocnuo“ stranačkog šefa, Ješić se nadovezao u istom stilu i na temu Parade ponosa.- Očekujem da se danas predsednik Demokratske stranke jasno izjasni o podršci Paradi?! Pristojno je! - napisao je sinoć Ješić, a istom temom bavio se i poslednjih nekoliko dana:- A glavni odbor DS zakazan za 28. u Nišu! Daleko nam Bukurešt. Opet nemamo stav o podršci ugroženim ljudima u ovoj zemlji.

Ješić se „pošteno“ obrušio na Pajtića, pa je pre nekoliko dana isprozivao šefa da je izdao saopštenje o košarkaškoj reprezentaciji Srbije iako nije ni znao da se igra košarka.- Pajtić nije ni znao da se igra košarka, a izdao je saopštenje - naveo je potpredsednik demokrata.Trzavice između Ješića i Pajtića počele su pre nekoliko meseci, u vreme izbora u DS. Ješić je, na iznenađenje mnogih, podržao beogradskog kandidata Dragana Đilasa i veoma zamerio Pajtiću što se kandidovao za lidera DS. On je posle Pajtićeve kandidature rekao da će podneti ostavku u pokrajinskoj vladi ako vojvođanski premijer pobedi na stranačkim izborima u DS, što je i učinio.Bojan Pajtić juče nije bio raspoložen da odgovori na Ješićeve provokacije.

Goran KneževićPOSTIGNUTA SAGLASNOSTGoran Knežević, potpredsednik SNS kaže da su postigli saglasnost da je situacija u Vojvodini nemoguća.- Sastanku su prisustvovali predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS, na čelu sa Bajatovićem, kao i član SDPS, Nemanja Šarović i Milorad Mirčić iz SRS, Milenko Jovanov i Borko Ilić iz DSS. Sledeći sastanak će biti vrlo brzo, u narednih desetak dana. Biće pozvani ponovo i DS, LSV i NDS - poručio je Knežević.

Preko internetaOSTAVKU PODNEO NA TVITERUJešić je, odmah pošto je podneo ostavku na mesto u vojvođanskoj vladi, obavestio javnost putem Tvitera o svom potezu.- Inače, kao što rekoh, u slučaju pobede Bojana Pajtića podnosim ostavku na mesto sekretara za poljoprivredu i PP APV! Hvala svima! - napisao je Ješić na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track