RATNO STANJE: Jovičić: Dačić i Ružić su okoreli kriminalci!
Foto: Nemanja Pančić

Izneo lični stav

RATNO STANJE: Jovičić: Dačić i Ružić su okoreli kriminalci!

Politika -
Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da Srbiji nema napretka dok je po njegovim rečima okoreli kiriminalac Branko Ružić u vlasti i da je Srbiji stavio tegove na noge

BEOGRAD - Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da Srbiji nema napretka "dok su okoreli kriminalci Ivica Dačić i Branko Ružić u vladi".

"Dok su okoreli kriminalci (lider i predsednik izvršnog odbora SPS) Ivica Dačić i Branko Ružić u vladi, uveren sam da Srbiji nema nikakvog napretka", rekao je Jovičić, iznoseći lični stav.

Jovičić je naveo da je uveren da dok se "Ružić kao poznata tajkunska ulizica i podguzna muva Dragana Đurića, Miroslava Miškovića i ostalih i njegov šef Ivica Dačić" nalaze u vlasti Srbija neće lako napredovati ili će napredovati kao sa tegovima na nogama.

"To je moj lični stav što se tiče Dačića i Ružića", istakao je Jovičić, koji je poslanik SNS u parlamentu i potpredsednik Izvršnog odbora te stranke.

Jovičić je burno izneo stav posle izjave predsednika Izvršnog odbora SPS Branka Ružića povodom dešavanja u vezi sa emisijom Olje Bećković "Utisak nedelje" da političari imaju obavezu da stanu u odbranu principa, vladavine prava, novinarskih sloboda, izražavanja različitosti u stavovima i mišljenjima i afirmaciju demokratskih i evropskih vrednosti.

Ružić je naveo i da ga takođe obuzima utisak da protokom vremena "promena svesti i mentaliteta poprima obrise duha vremena" kada su "vlažili" i koaksijalni kablovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track