Kuvajćani sa Vučićem o jačanju saradnje
Foto: Tanjug

Delegacija u Beogradu

Kuvajćani sa Vučićem o jačanju saradnje

Politika -
Delegacija iz Kuvajta ukazala je na veliku zainteresovanost kuvajtskih investitora za ulaganje u Srbiju i istakla da Srbiju smatra izuzetno zanimljivom destinacijom na turističkoj mapi Evrope i regiona

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu s delegacijom Poslaničke grupe prijateljstva države Kuvajt o unapređenju političkih i ekonomskih odnosa dve zemlje.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Vučić je izrazio želju za intenziviranje saradnje u oblastima ekonomije, poljoprivrede, zdravstva, turizma, sporta i obrazovanja.

Delegacija iz Kuvajta ukazala je na veliku zainteresovanost kuvajtskih investitora za ulaganje u Srbiju i istakla da Srbiju smatra izuzetno zanimljivom destinacijom na turističkoj mapi Evrope i regiona.

Povodom toga, kako se dodaje u saopštenju, Vlada Srbije će nastojati da u što kraćem roku obezbedi pojednostavljene procedure za dolazak što većeg broja kuvajtskih investitora i turista.Premijer Vučić je delegaciji iz Kuvajta zahvalio za novčanu pomoć za otklanjanje šteta od poplava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track