Mihajlovićeva: Bez komentara o navodnom izlasku Dačića iz vlade
Foto: Dado Djilas

Ne želi da daje komentare

Mihajlovićeva: Bez komentara o navodnom izlasku Dačića iz vlade

Politika -
Mi radimo, koalicije postoje, a ako treba da govorimo o unutarstranačkim ili međustranačkim odnosima, to je za stranačke organe, navela je ministarka

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas nije želala da komentariše odnose u koaliciji i pozive preko određenih medija da se ministar spoljnih poslova Ivica Dačić "izbaci" iz vlade.

"Neću da komentarišem šta se kroz koje medije govori da li neko reaguje na ovaj ili onaj način", rekla je Mihajlović kratko odgovarajući na pitanje kakav je odnos u koaliciji i da prokomentariše pozive u nekim medijima da ministar Dačić izađe iz vlade.

"To ne bih komentarisala. Mi radimo, koalicije postoje, a ako treba da govorimo o unutarstranačkim ili međustranačkim odnosima, to je za stranačke organe", rekla je ona.

Odgovarajući da pitanje dokle se stiglo sa promenom direktora javnih preduzeća, Mihajlović je u Skupštini grada Beograda, gde razgovara sa građanima, ponovila stav vlade da direktori treba da budu birani na konkursu, koji se očekuju u narednom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track