Mihajlovićeva: Problemi u Vojvodini moraju brže da se rešavaju
Foto: Dado Djilas

Ne gubiti vreme

Mihajlovićeva: Problemi u Vojvodini moraju brže da se rešavaju

Politika -
Vlada Srbije želi da reforme koje su započete u našoj zemlji budu ostvarivane što brže i da se ne gubi vreme, navela je potpredsednica Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas u Novom Sadu da problemi u Vojvodini moraju brže da se rešavaju, a da bi eventualni politički dogovori o tim pitanjima, bio u samo smislu da se ne gubi vreme.

Ona je rekla novinarima da se, uoči međunarodnog foruma o čistim energetskim tehnologijama, sastala u zgradi Skupštine Vojvodine sa njenim predsednikom i liderom SVM Ištvanom Pastorom, ali je napomenula da da je taj susret bio samo u duhu te konferencije i da nisu razgovarali o političkoj situaciji u pokrajini.

Poručivši, u izjavi za medije, da "u Vojvodini definitivno postoje problemi", Mihajlovićeva je dodala da stranka koja u pokrajini drži vlast (DS) ima zaista veoma mali procenat podrške građana u odnosu na realno stanje.

"S druge strane, Vlada Srbije želi da reforme koje su započete u našoj zemlji budu ostvarivane što brže i da se ne gubi vreme", naglasila je Mihajlovićeva i dodala da "dogovori koji se eventualno budu dešavali, biće samo u tom smislu da se vreme ne gubi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track