Nikolić primio Meškova: Sankcije Rusiji nećemo uvoditi
Foto: Tanjug

Andrićev venac

Nikolić primio Meškova: Sankcije Rusiji nećemo uvoditi

Politika -
Meškov je rekao da je za Rusiju izuzetno važno što Srbija nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji napominjući da trenutna situacija otvara nove mogućnosti za povećanje trgovinske razmene

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Beogradu sa zamenikom ministra spoljnih poslova Rusije Aleksejem Meškovim kome je preneo da Srbija načelno podržava teritorijalni integritet Ukrajine ali da neće učestvovati ni u kakvim sankcijama protiv Rusije.

Nikolić i Mškov istakli su zadovoljstvo zbog odličnih odnosa Srbije i Rusije izrazivši uverenje da još uvek ima mogućnosti za proširenje saradnje, pre svega na polju ekonomije.

Govoreći o krizi u Ukrajini, predsednik Nikolić je ponovio stav da Srbija principijelno podržava očuvanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali da neće učestvovati ni u kakvom sprovođenju sankcija Rusiji, saopštila je Služba predsdnika Srbije za saradnju s medijima.

Meškov je rekao da je za Rusiju izuzetno važno što Srbija nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji napominjući da trenutna situacija otvara nove mogućnosti za povećanje trgovinske razmene između dve zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track