OTKRIVAMO: Strani agenti došli do seks-snimaka srpskih ministara!
Foto: Kurir štampano

Šokantni rezulati istrage o eitnoj prostituciji

OTKRIVAMO: Strani agenti došli do seks-snimaka srpskih ministara!

Politika -
Snimke orgija strancima dostavile organizatorke elitne prostitucije u Srbiji-bivša devojka vođe "zemunskog klana" i supruga poznatog biznismena. Među damama sa snimaka su i popularna pevačica, njena sestra, jedna uspešna voditeljka...

BEOGRAD - Srpska policija pokrenula je opsežnu istragu o elitnoj prostituciji u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade. Kako Kurir saznaje, policija je tokom istrage došla do šokantnih otkrića i dokaza da su porno-snimci poznatih srpskih dama, mahom pevačica i voditeljki (imena poznata redakciji), i pojedinih političara, među kojima je bilo i ministara, u posedu stranih bezbednosnih službi, i to preko dva kanala iz Srbije!

Ilustracija
Ilustracija

- Na čelu piramide elitnih prostitutki su dve žene. Jedna je bivša nevenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena. Njih dve su, prema operativnim podacima, dostavile kompromitujuće snimke, na kojima pojedini političari iz prošlih, ali i sadašnje vlasti upražnjavaju seksualne odnose s poznatim estradnim ličnostima. Reč je o scenama seksa koje su prilično zaprepašćujuće čak i za one koji su na tom polju vrlo maštoviti. Na jednom od snimaka, osim sado-mazo pomagala, jedna poznata striptizeta urinira po jednom bivšem ministru, koji je u tom trenutku u seksualnoj ekstazi. Zasad se ne zna da li su one snimke ustupale za novac ili se radi o nekom drugačijem aranžmanu - otkriva detalje izvor Kurira i dodaje da se istraga vodi u najvećoj tajnosti. On tvrdi da su na listi elitnih prostitutki koju policija poseduje, između ostalih, jedna poznata pevačica, njena sestra, zatim jedna bivša manekenka, a danas uspešna voditeljka, kao i mnoge druge poznate žene iz šou-biznisa...

- Policija je došla do saznanja da je veza političara i elitnih prostitutki i jedan poznati voditelj koji je zaposlen na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Njegove devojke „ordiniraju“ uglavnom po Crnogorskom primorju - zaključuje izvor Kurira. Naš sagovornik naglašava da je elitna prostitucija krivično delo, koje će u kombinaciji sa špijunažom mnoge u ovom lancu koštati slobode.Zvaničnu potvrdu saznanja do kojih smo došli nismo uspeli da dobijemo.Međutim, Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije, kaže da ga naše informacije uopšte ne iznenađuju.- Špijunaža je drugi najstariji zanat, prvi je prostitucija. Ta dva zanata se oduvek prepliću. Strane službe koriste tzv. kvalitetne prostitutke, koje opsedaju (naše) političare i onda ih drže u šah-mat poziciji. Ako strane službe imaju kompromitujuće snimke, to znači da je naša kontraobaveštajna služba bila mrtva. A njihov posao je da štite domaće državnike, kakvi god da su. Osim prostitutki, u tom lancu mogu biti angažovani i policajci iz pratnje političara, koji uspostavljaju vezu političari - prostitucija.

Ilustracija
Ilustracija

Svetska praksaSKANDAL U AUSTRALIJIAustralijska voditeljka vesti Amanda Gof (40) nedavno je šokirala javnost priznanjem da se, pored toga što gradi uspešnu medijsku karijeru, bavi elitnom prostitucijom. Ona je otkrila da je karijeru prostitutke započela u jednom luksuznom bordelu u Sidneju, a 18 meseci kasnije osamostalila se i pokrenula sopstveni biznis. Otkrila je da sat vremena s njom košta 800 dolara, a noć čak 5.000.

Crna Gora i VojvodinaORGIJE OD 5.000 EVRABivša devojka vođe „zemunskog klana“ organizuje susrete s balkanskim političarima i ruskim biznismenima mahom na Crnogorskom primorju. Tarifa za noć s najpoznatijim zvezdama iz regiona kreće se i do 5.000 evra.- To je maksimalna cena, ali to se u međuvremenu promenilo i većina poznatih dama danas radi za mnogo manje novca. Oko 2.000 evra za noć je neki prosek - otkriva izvor Kurira. On dodaje da mnoge dame, osim u Crnoj Gori i Beogradu, „ordiniraju“ i u Vojvodini, obično na jednom salašu.

Zlatko NikolićUGROŽENA BEZBEDNOST DRŽAVESnimci državnih funkcionera mogu da ugroze i bezbednost države ako se „šetaju“ iz ruke u ruku i stižu do stranih službi. Prostituciju nije moguće ukinuti, ali ovde sada nisi „in“ ako nemaš poslovnu pratnju, a naši političari su izgleda baš podlegli trendu. Poznato je i da su raskalašne žurke u Beogradu baš rasprostranjene. Očigledno su prevršili meru, tako da je policija primorana da reaguje - smatra kriminolog Zlatko Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track