PALMA U FORMI: Marković obarao ruke s gostima!
Foto: Kurir Štampano

Pokazao zavidnu fizičku spremnost

PALMA U FORMI: Marković obarao ruke s gostima!

Politika -
Predsednik JS dočekao 20.000 ljudi koji su besplatno uživali u atrakcijama Jagodine

JAGODINA - Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine, organizovao je Dan otvorenih vrata, manifestaciju u okviru koje je ulaz u sve turističke atrakcije ovog grada bio besplatan - Akva-park, Muzej voštanih figura i zoološki vrt „Tigar“.Palma je istakao da su Jagodinci dobri domaćini i da ovime daju dobar primer ostalim gradovima da ima mnogo stvari koje lokalna samouprava može da uradi sama.Sjatilo se i staro i mlado- Ne moramo sve da čekamo da nam daju Vlada i država. Možemo nešto i sami da uradimo. Evo, nama ovih dana dolaze investitori zainteresovani da otvore fabrike i zaposle 100 radnika. To što je EU uvela sankcije Rusiji takođe je naša velika šansa u oblasti izvoza u Rusiju.

Ženska ruka ipak jača... Dragan Marković Palma
Ženska ruka ipak jača... Dragan Marković Palma

Isto tako, pošto zemlje EU više ne mogu da izvoze na rusko tržište, mogle bi sada da otvore proizvodnju kod nas i da izvoze u Rusiju proizvode sa etiketom „mejd in Serbija“ - poručio je Marković i dodao da je tajna njegove popularnosti u tome sto su iza njega dela, a ne reči i prazna obećanja. - Hteo sam da odem, ali mi majka ne da da mrdnem iz Jagodine! - našalio se Palma sa jednom Kraljevčankom.Jedna gospođa mu je rekla da je oduševljena Jagodinom i da se nedavno preselila u ovaj grad jer kao magistar nigde nije mogla da nađe posao.

Kik-bokserka izazivačBilo je i onih koji su mu stali na crtu, ali je Palma jednom od prisutnih momaka s lakoćom oborio ruku. Zato je sa mnogo više hrabrosti jedna od kik-bokserki Katarina Arsić izvela nekoliko udarca prema njemu, koje je Palma džentlmenski dočekao.Za kraj, on je ponudio pomoć predsednicima poplavljenih opština. Takođe je ponudio deset stipendija i besplatno studiranje za deset studenata na 13 smerova na fakultetima u Jagodini.

Zabava za narodI LUKAS PEVAOGoste je, nakon jagodinskog orkestra, zabavljao Aca Lukas, koji je održao jednočasovni koncert.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track