(FOTO) PREDSEDNICA SKUPŠTINE U BIKINIJU: Maja Gojković srpska Kleopatra
Foto: Zorana Jeftić

Paparaco: Letuje u u Egiptu

(FOTO) PREDSEDNICA SKUPŠTINE U BIKINIJU: Maja Gojković srpska Kleopatra

Politika -
Prva dama parlamenta 10. avgusta doputovala u Hurgadu, u luksuzni rizort „Palm rojal Soma Bej“; Gojkovićeva odlučila da odmor provede zajedno sa majkom i bratom
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

BEOGRAD - Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, otputovala je pre četiri dana, 10. avgusta, na odmor u Egipat, u Hurgadu, a paparaco Kurira ju je uslikao na plaži u okviru luksuznog hotelskog kompleksa „Palm rojal Soma Bej“, gde je odsela. U jednostavnom crnom bikiniju, Gojkovićka je dane mahom provodila na plaži, u hladu na ležaljkama.Posvećena porodiciKako saznaje Kurir, prva dama Skupštine Srbije će na odmoru ostati najviše deset dana, kada mora da se vrati u Beograd jer je čekaju obaveze u parlamentu.Gojkovićka je na odmor otputovala sa majkom, a na slikama se pored nje vidi i muškarac, a reč je, najverovatnije, o njenom rođenom bratu, poznatom novosadskom advokatu.

Prema rečima našeg izvora, Gojkovićka, iako je hotel pun Srba, vreme provodi samo sa svojima.- Iako je hotel pun naših ljudi, ona ni sa kim ne komunicira. Ne odvaja se od svojih, a dane mahom provodi na plaži, na ležaljkama, u hladu - navodi naš izvor.

Prva dama nedostupnaPodsetimo, Gojkovićka je tek treća žena na čelu parlamenta posle uvođenja višestrančja 1990. godine. Bila je visoki funkcioner Srpske radikalne stranke, posle čega je osnovala Novu partiju, čiji je bila i predsednik. Gojkovićkina stranka je izvesno vreme bila partner Ujedinjenim regionima Srbije Mlađana Dinkića, da bi je na kraju utopila u Srpsku naprednu stranku, gde je sada član Predsedništva stranke. Bila je i prva žena gradonačelnik Novog Sada.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa prvom damom Skupštine, ali je njen pi-ar bio nedostupan na brojeve poznate redakciji.

Cena sitnicaOSAM DANA - 600 EVRAHotel se nalazi na obali Crvenog mora u turističkom mestu Soma Bej i ima sopstvenu peščanu plažu, dugu oko 1.200 metara. Reč je o jednoj od najlepših plaža u Hurgadi. Hotelski kompleks je ogroman, raspolaže sa ukupno 445 moderno dizajniranih soba i apartmana. Cene variraju zavisno od tipa usluge i sobe, kao i broja noćenja, a ol-inkluziv aranžman za osam dana može se naći i po ceni od 600 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track