PREMIJER ALBANIJE NAZVAO SRBE RASISTIMA: Rama vređa tri dana pred dolazak u Beograd!
Foto: AP Photo

Skandalozno

PREMIJER ALBANIJE NAZVAO SRBE RASISTIMA: Rama vređa tri dana pred dolazak u Beograd!

Politika -
Albanija i Albanci neće pasti na taj nivo. Albanija i Albanci su odlučni da budu model nadahnuća za budućnost, rekao je Rama

PRIŠTINA - Premijer Albanije Edi Rama je večeras izjavio da je ono što se dogodilo juče na stadionu Partizana tokom utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije bila predstava nasilja i rasizma. Učestvujući u emisiji albanskog programa Glasa Amerike Rama je izjavio da politika ne treba da bude pod uticajem sporta.

"Fudbal ne može da bude instrument politike", rekao je Rama.

On je ocenio da je to što se dogodilo na stadionu Partizana "bila predstava nasilja i rasizma". Prema njemu takvi incidenti se ne mogu dogoditi u Albaniji, pošto će Albanci i Albanija biti "nadahnuće za region".

"Albanija i Albanci neće pasti na taj nivo. Albanija i Albanci su odlučni da budu model nadahnuća za budućnost", rekao je Rama

On je istakao da je ponosan na fudbalere reprezentacije njegove zemlje i dodao da su oni bili superiorni u igri i prilikama za gol. Premijer Rama je odbio kao neistinite tvrdnje iznete protiv njegovog brata odgovarajući da "nema nićega istinitog u tome".

http://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track