PROVALJEN: Pajtić slagao da je on doveo nemačke investitore!
Foto: Nikola Milošević

Lider DS okitio se tuđim perjem

PROVALJEN: Pajtić slagao da je on doveo nemačke investitore!

Politika -
Lider DS tvrdi da se sa Zigmarom Gabrijelom, potpredsednikom nemačke Vlade, dogovorio o dolasku nemačkih investitora. U nemačkim privrednih krugovima kažu da su ulaganja dogovorena tokom susreta nemačke kancelarke Merkel i premijera Vučića

BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić, suočen sa krizom u stranci i gubitku vlasti u Vojvodini, izgleda da je potpuno izgubio kompas pošto izmišlja kako on dovodi nemačke investitore u pokrajini i bez trunke blama hvali se tuđim uspesima.

Pajtić je, naime, sastanak sa Zigmarom Gabrijelom, predsednikom Socijaldemokratske pratije Nemačke, potpredsednikom nemačke Vlade i ministrom ekonomije i energetike, zloupotrebio za ličnu promociju.

- Sa Gabrijelom smo se dogovorili da će sledećeg meseca dovesti nemačke investitore i da ćemo zajednički raditi na tome da nova radna mesta budu otvorena, i da nemačke investicije budu još zastupljenije na našem području - rekao je lider demokrata i vojvođanski premijer.

Pajtić je, kako tvrde izvori Kurira u nemačkim privrednim krugovima, time preuzeo tuđe zasluge.

- Opšte je poznata činjenica da je dogovor o dolasku nemačkih investitora sa Gabrijelom dogovoren još tokom susreta nemačke kancelarke Angele Merkel i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića - navodi izvor našeg lista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track