PUTIN JE GLEDAO U JEDNU TAČKU: Evo zašto se smejao zajedno sa Vučićem! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ovo se nije čulo u prenosu

PUTIN JE GLEDAO U JEDNU TAČKU: Evo zašto se smejao zajedno sa Vučićem! (VIDEO)

Politika -
Dok je Vučić govorio, primetno je bilo da Putin gleda u tačku na podu, a onda se obratio srpskom premijeru...

Tokom razgovora premijera Aleksandra Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je bio otvoren za javnost, u jednom momentu sagovornici su zastali, nasmejali se i nastavili sa razgovorom. Dok je Vučić govorio, primetno je bilo da Putin gleda u tačku na podu, a onda se obratio srpskom premijeru.

Pogledaj dole
Pogledaj dole

Prema jednoj verziji, rekao mu je da mu je pertla odvezana, na šta je Vučić rekao "nisam video". Ova priča se brzo rašilira po zgradi i među novinarima, međutim Putin je po svemu sudeći ukazao da je prase izvezeno na tepihu dok pričaju o izvozu srpske hrane. Premijer Vučić i Putin su se nasmejali, posle čega je razgovor nastavljen.

Nisam video
Nisam video

Vladimir Putin juče je pred novinarima izjavio da će Ruska Federacija sve učiniti da pomogne Srbiji i srpskoj ekonomiji. Poruku je ponovio i pred odlazak iz Beograda.

- Dragi prijatelju, šta god od Rusije za svoju zemlju budeš tražio, lično ću se postarati da to i dobiješ - rekao je predsednik Putin srpskom premijeru Aleksandru Vučiću pred ulazak u predsednički "iljušin 96" posle dana provedenog u Beogradu.

Premijer Vučić ispratio je sinoć u 18.30 ruskog predsednika Putina koji je jedan dan boravio u Beogradu i prisustvovao paradi Vojske Srbije.Pogledajte snimak od 6. minuta i 25. sekunda

http://www.youtube.com/watch?v=UKckYsQDPoQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja