Šapić: Imovina mi je još uvek pod hipotekom zbog DS
Foto: Nebojša Mandić

Nisu vratili kredit

Šapić: Imovina mi je još uvek pod hipotekom zbog DS

Politika -
Šapić kaže da je njegova imovina još pod hipotekom jer DS još nije isplatila kredit koji je uzela pre skoro dve godine

BEOGRAD - Predsednik opštine Novi Beograd i član Demokratske stranke Aleksandar Šapić potvrdio je da je svoju imovinu stavio pod hipoteku da bi pomogao stranci kada se njen račun nalazio u blokadi i rekao da hipoteka još nije skinuta.

"Tačno je i nemam razloga da to krijem. To sam uradio pre oko godinu i po dana jer sam smatrao da je u tom času to najbolji način da se pomogne stranci. Nisam to uradio da bih se reklamirao", kaže Šapić.

Na pitanje da li je ta hipoteka skinuta, Šapić odgovara da je njegova imovina još pod hipotekom jer DS još nije isplatila kredit koji je uzela pre skoro dve godine.

Šapić je takođe naveo i da ne želi da ulazi u bilo kakvu priču o njegovom navodnom prelasku u Srpski naprednu stranku.

Kaže da je ono što je rekao preko Tvitera - da nema nameru da pređe u SNS - sasvim dovoljno.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, Šapić odgovara: "Sasvim korektnim i veoma dobrim, kao što bi trebalo da budu odnosi sa svakim predsednikom opštine u Beogradu."

"Normalna komunikacija je potrebna da bismo uopšte mogli da funkcionišemo. Novi Beograd je najmnogoljudnija opština u Srbiji i bez razgovora i dogovora sa gradskim vlastima gotovo je nemoguće funkcionisati", dodaje on.

Upitan da li je u kontaktu sa predsednikom DS Bojanom Pajtićem, Šapić kaže da skoro godinu dana nije ni na jednoj funkciji u DS a poslednja na kojoj je bio bila je predsednik beogradskog odbora te stranke, posle čega je dva meseca bio generalni sekretar stranke.

"Komuniciram sa Pajtićem na isti način kao što to radi bilo koji drugi član DS. Otkako je izabran, nas dvojica smo se jedanput videli i razgovarali smo normalno i korektno", kaže Šapić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track