SKANDAL U LONDONU: Nikola Sandulović upao u salu i prekinuo predavanje premijera Vučića! (VIDEO)
Foto: YOUTUBE

Incident

SKANDAL U LONDONU: Nikola Sandulović upao u salu i prekinuo predavanje premijera Vučića! (VIDEO)

Politika -
Sandulović je rekao da su izbori u Srbiji bili namešteni, posle čega se Vučić nasmejao i odgovorio da je ovo za njega "izvanredan politički poklon" i da cela Srbija zna ko je Nikola Sandulović

LONDON - Tokom predavanja premijera Aleksandra Vučića u amfiteatru Londonske škole ekonomije u salu je ušao kontroverzni srpski biznismen Nikola Sandulović sa svojom advkaticom i prekinuo govor predsednika Vlade Srbije!

Sandulović se predstavio kao predsednik Republikanske partije i savetnik Zorana Đinđića! Prekinuvši govor premijera, Sandulović je držao disk u ruci i pokušao da prekine nastup. Dok se publika smejala na galamu Sandulovića, on je na srpskom jeziku rekao da su izbori bili neregularni.Vučić je, međutim odgovorio da Sandulović nikada nije bio savetnik Zorana Đinđića.- Dragi prijatelji, mogu da kažem da je ovo izvanredan politički poklon za mene. Cela Srbija zna ko je ovaj čovek - rekao je Vučić.

Upade Sandulovića publika je ispratila glasnim smejanjem. Na to se advokatica, koja je bila sa Sandulovićem uključila u raspravu i rekla da su Sanduloviću pretili smrću, pokazujući na disk koji je držao njen klijent.

"Ovom čoveku su pretili da će biti ubijen ako ne podrži politički gospodina Vučića, vikala je advokatica", na šta ju je premijer pozvao da dostavi disk, ali ona to nije htela već su insistirali da se disk pusti pred svima u amfiteatru.

Sandulović je bio šef obezbeđenja premijera Zorana Đinđića. Sandulović je 2010. preživeo atentat u Zemunu kada je postavljena bomba pod automobil. Za napad je optužio takozvanu "golubarsku mafiju". Eksplozija je izbacila Sandulovića iz automobila i preživeo je bez težih povreda.

http://www.youtube.com/watch?v=zZSaB-EPNMQ
http://www.youtube.com/watch?v=6oAl8ZIOr0c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track