SNS: Obraćanja DS prepuna laži
Foto: Rts

ZEM-SNS-DS

SNS: Obraćanja DS prepuna laži

Politika -
Bilo bi lepo da građanima konačno objasnite šta je (predsednik DS) Bojan Pajtić, kao predsednik pokrajinske Vlade, uradio u prethodnih sto dana za građane i da li će građanima konačno otkriti "gde su njihovi novci" od Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, pokrajinskih robnih rezervi, navodi SNS

BEOGRAD) - Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas opozicionu Demokratsku stranku (DS) da su njena obraćanja javnosti u vezi sa radom Vlade "prepuna laži, banalizacija, zamena teza i proizvoljnosti".

"Bilo bi lepo da građanima konačno objasnite šta je (predsednik DS) Bojan Pajtić, kao predsednik pokrajinske Vlade, uradio u prethodnih sto dana za građane i da li će građanima konačno otkriti "gde su njihovi novci" od Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, pokrajinskih robnih rezervi", navodi se u saopštenju SNS.

Ta partija je saopštila da "sve ono što su demokrate uništile za deceniju svoje vladavine, ne može se popraviti ni za sto dana, ni za godinu, ili dve, već će se građani Srbije godinama oporavljati od posledica njihove vladavine". Po saopštenju SNS, DS je tokom vladavine, zarad glasova na izborima, udvostručila javni dug Srbije, podigla ga sa 34,2 na 62,5 odsto BDP-a, u isto vreme, svojim "sposobnostima" uništili privatni sektor i tako bez posla ostavili 300 hiljada radnika. "Sve što su imali u svojoj stranci zaposlili su u javni sektor, a zbog njihove spoljne politike i nedržanja reči, imali smo loše odnose u regionu, dok nam se smejao ceo svet", saopštio je SNS.

U saopštenju se još navodi da je "krajnje licemerno" da DS govori građanima o boljem životu, jer je Srbiju dovela u "ovako težak položaj".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track