SNS pobedila u tri vojvođanske mesne zajednice
Foto: Marina Lopičić

Izbori za savete mesnih zajednica

SNS pobedila u tri vojvođanske mesne zajednice

Politika -
U sremskom selu Višnjićevu SNS je osvojila svih sedam mesta u savetu mesne zajednice, a u Mesnoj zajednici "Donji grad" u Kuli je lista naprednjaka, na kojoj su bili i kandidati iz Saveza vojvođanskih Mađara, osvojila svih 15 mesta u savetu

NOVI SAD - Srpska napredna stranka (SNS) odnela je ubedljivu pobedu u sve tri mesne zajednice u Sremu, Banatu i Bačkoj u kojima su održani izbori za savete mesnih zajednica, čime su građani Vojvodine pokazali da podržavaju Aleksandra Vučića i SNS, saopštio je danas pokrajinski odbor te stranke.

U sremskom selu Višnjićevu SNS je osvojila svih sedam mesta u savetu mesne zajednice, a u Mesnoj zajednici "Donji grad" u Kuli je lista naprednjaka, na kojoj su bili i kandidati iz Saveza vojvođanskih Mađara, osvojila svih 15 mesta u savetu.

Kako se dodaje u saopštenju, SNS je u banatskom selu Vojvodi Stepi svojila svih devet mesta u Savetu mesne zajednice. "Time se pokazalo da je zajedničko za sve delove Vojvodine to da građani veruju i ukazuju svoje poverenje Srpskoj naprednoj stranci, dok sa druge strane Demokratska stranka, koja u Vojvodini vlada 15 godina, ne može ni da sastavi liste da se kandiduje na izborima", ističe se u saopštenju iz Medija centra SNS-a za Vojvodinu.

Pokrajinski odbor te stranke je zahvalio građanima na ukazanom poverenju i postavio pitanje "kriminalnom režimu Bojana Pajtića, koliko još misli da uzurpira vlast u pokrajini bez ikakvih rezultata i bez podrške naroda, što se vidi po rezultaitma svih održanih izbora na teritoriji Vojvodine u prethodne tri godine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja