SNS: Radovi na Žeželjevom mostu biće nastavljeni
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: Radovi na Žeželjevom mostu biće nastavljeni

Politika -
Taj most je porušen pre 15 godina u NATO bombardovanju. S obzirom da je DS vladala Srbijom od 2000. do 2012. godine, kako to da im nikad nije palo na pamet da upitaju o ovom mostu ministre iz Đinđićeve, Živkovićeve, Pajtićeve ili Tadićeve vlade?, saopštili su naprednjaci

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) iz Novog Sada poručio je danas da će se radovi na Žeželjevom mostu preko Dunava nastaviti i završiti zahvaljujući inicijativi gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

SNS je u saopštenju, kao odgovor Demokratskoj stranci koja je danas pitala zašto most nije završen, iako je rok bio 10. novembar 2013. godine, poručio da su problemi otklonjeni zahvaljujući Vučeviću i Ministarstvu građevinarstva.

"Taj most je porušen pre 15 godina u NATO bombardovanju. S obzirom da je DS vladala Srbijom od 2000. do 2012. godine, kako to da im nikad nije palo na pamet da upitaju o ovom mostu ministre iz Đinđićeve, Živkovićeve, Pajtićeve ili Tadićeve vlade?", ukazala je SNS u saopštenju.SNS je ocenila DS pokušava da drugima pripiše "svoj decenijski nemar za opšte dobro"."Savetujemo im da nastave da se izvinjavaju građanima Novog Sada za sve pljačke, nemar i rasulo koje su ostavili za sobom i da odgovore gde su nestali svi oni papreno plaćeni, a nikad izgrađeni bulevari.Koji drumski razbojnici su proneverili taj novac?", dodala je SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track