SNS slavi stranačku slavu Svetu Petku
Foto: Tanjug

Slavlje u sedištu naprednjaka

SNS slavi stranačku slavu Svetu Petku

Politika -
Domaćin slave Zorana Mihajlović kazala je da SNS poštuje tradiciju, ali i gleda u budućnost
1 / 4 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas u svom sedištu u Beogradu Svetu Petku, a domaćin stranačke slave, Zorana Mihajlović kazala je da SNS poštuje tradiciju, ali i gleda u budućnost.

"Svesni smo teške situacije u kojoj živimo. Odgovornost je na nama, na predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, stranačkom vođstvu i svim članovima, da najbolje što možemo radimo na sprovođenju početih reformi i da Srbiju pretvorimo u mestu u kome će se proizvoditi i stvarati nova vrednost", rekla je potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Po njenim rečima, potrebno je vreme da se Srbija reformiše, a teško stanje u zemlji je posledica pogubnih odluka prethodnih vlasti."Nama su na prvom mestu građani - to nam je bitnije od bilo kakve političke kombinatorike. Radimo stalno i najbrže što možemo, ali je za reforme potrebno vreme", rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da će ta stranka biti zadovoljna kada svakom građaninu Srbije "danas bude bolje nego juče, a sutra nego danas".Obeležavanju slave SNS prisustvovali su njeni koalicioni partneri - predsednik SPS Ivica Dačić, lider Nove Srbije Velimir Ilić, predsednik JS Dragan Marković, kao i funkcioner SVM Balint Pastor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track