SNS: Sramotna želja Pajtića da ostane u fotelji
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: Sramotna želja Pajtića da ostane u fotelji

Politika -
Naprednjaci stranka poziva Pajtića da, "umesto što pokazuje svežu morsku boju i proziva one koji vredno rade za dobrobit Srbije", građanima odgovori na pitanja o Razvojnoj banci Vojvodine, Fondu za razvoj, o tome na koliko je sednica svoje vlade prisustvovao

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je danas da je sramotno to što se Demokratska stranka i njen lider Bojan Pajtić upinju da po svaku cenu zadrže apsolutnu vlast u Vojvodini.

Nakon današnjeg saopštenja Demokratske stranke u kojem se SNS optužuje za stvaranje političke krize u Vojvodini sa željom da se po svaku cenu dokopa pokrajinske vlasti, naprednjaci podsećaju da upravo DS sa šest odsto glasova u Vojvodini pokušava da održi apsolutnu vlast. "Sramno je da se šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić, toliko panično upinje da i dalje ostane u premijerskoj fotelji.

Očigledno je da Pajtić nije sposoban da se dogovori ni sa svojim potpredsednicima u kom pravcu ide DS i sa kim sarađuje, pa pre podne govore jedno, a popodne drugo, ujutro su protiv nekoga, a uveče sa njim, a, pritom, želi da nastavi da upravlja Vojvodinom, nekada najbogatijom srpskom regijom, koju je opljačkao i uništio", saopšteno je iz SNS.

Ta stranka poziva Pajtića da, "umesto što pokazuje svežu morsku boju i proziva one koji vredno rade za dobrobit Srbije", građanima odgovori na pitanja o Razvojnoj banci Vojvodine, Fondu za razvoj, o tome na koliko je sednica svoje vlade prisustvovao, šta je uradio, i kakve je rezultate postigao tokom decenije vladavine u Vojvodini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track