Stanislava Pak: Istraživanje o radu predsednika Nikolića nije relevantno
Foto: Fonet

Anketa

Stanislava Pak: Istraživanje o radu predsednika Nikolića nije relevantno

Politika -
U prikazu istraživanja je napravljena inverzija - negativni odgovori su objedinjeni, a pozitivni razdvojeni. Kada se to radi profesionalno, negativno se deli na potpuno negativno i delimično, kaže savetnica Tomislava Nikolića

BEOGRAD - Istraživanje o zadovoljstvu građana radom predsednika Srbije, koje je pokazalo da 45 odsto ispitanika ima negativan stav, nije relevantno, izjavila je Stanislava Pak Stanković, savetnica za medije predsednika Tomislava Nikolića.

"U prikazu istraživanja je napravljena inverzija - negativni odgovori su objedinjeni, a pozitivni razdvojeni. Kada se to radi profesionalno, negativno se deli na potpuno negativno i delimično. U ukupnom zbiru 46 odsto ispitanika je zadovoljno radom predsednika Republike", rekla je Pak Stanković.

Ona je istakla da je, kada je reč o premijeru Aleksandru Vučiću, to bilo za očekivati, s obzirom na njegovu popularnost. "Mislim da je istraživanje urađeno sa nekom profesionalnijom agencijom, pokazalo bi još bolji rezultat Vučića. O Nikoliću da i ne govorim", napominje Pakova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track