Stefanović: Od septembra jačanje opozicionog bloka
Foto: Marina Lopičić

Politička scena Srbije

Stefanović: Od septembra jačanje opozicionog bloka

Politika -
Siguran sam da će prava opozicija i stranke koje imaju iste ili slična programska opredeljenja stati u zajednički front i neće dozvoliti da naprednjaci uzmu Vojvodinu, navodi funkcioner DS

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas u Beogradu da od septembra kreće jačanje opozicionog bloka u Srbiji i da je sada najvažnije da opozicija odbrani izbornu volju građana Vojvodine i pokrajinsku vladu.

"Siguran sam da će prava opozicija i stranke koje imaju iste ili slična programska opredeljenja stati u zajednički front i neće dozvoliti da naprednjaci uzmu Vojvodinu. Siguran sam da stranke koje su nastale iz DS ili koje su programski i ideološki bliske DS nikako neće praviti bilo kakav dogovor sa SNS", kazao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije. Potpredsednik DS koja vodi pokrajinsku vladu, rekao je da bi opozicioni blok trebalo da bude baziran na jasnim programskim opredeljenjima.

"Moramo napraviti jasan program i ponudu građanima Srbije. Personalne stvari su potpuno nebitne u ovom trenutku. Najvažnije je da opozicija učini sve što može da odbrani izbornu volju građana Vojvodine i pokrajinsku vladu. Sve ostalo u smislu opozicionog ujedinjavanja će doneti jesen", istakao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track