VUČIĆ OTKRIVA: Uskoro izbori u Vojvodini
Foto: RTS

Građani da odluče

VUČIĆ OTKRIVA: Uskoro izbori u Vojvodini

Politika -
Nekoliko puta sam se sreo sa Ištvanom Pastorom i jednom sa Nenadom Čankom. To su bili ozbiljni razgovori, rekao premijer

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da "će uskoro biti izbora u Vojvodini", i da će građani u pokrajini odlučiti i dati svoje mišljenje o tome ko je kako i šta radio. Vučić je, gostujući na RTS, rekao da se nije bavio stranačkim stvarima, te da se par puta se sreo sa Ištvanom Pastorom i jednom sa Nenadom Čankom, i da su to bili ozbiljni razgovori. "Uskoru će izbori u Vojvodini, na kraju krajeva, pa će građani da ocene ko je šta i kako radio". On je dodao da ga ne interesuje mesto predsednika stranke za vreme obavljanja premijerskog posla, dodavši da je predsednik Tomislav Nikolić pokazao kako se to radi, te da misli da i on nastavi tim putem.

Na konstataciju da istraživanja pokazuju da mu i pored teških mera koje sprovodi vlada popularnost raste, Vučić je rekao da ne smatra da je to baš tako što se rejtinga tiče. "Ne mogu svi da vas vole i nije dobro da vas svi vole" rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track