Vučić: Očekujem do kraja godine prvostepenu presudu Miškoviću!
Foto: Vučić, printskrin

Poslanička pitanja

Vučić: Očekujem do kraja godine prvostepenu presudu Miškoviću!

Politika -
U ovoj zemlji je zakon isti za sve, i za mene i za Miškovića, i za Beka, rekao je Vučić obraćajući se poslanicima

BEOGRAD - U Skupštini Srbije završen je deo sednice koji je bio predviđen za postavljanje poslaničkih pitanja, a u parlamentu je pored brojnih ministara bio i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

19.07 - Što se tiče plagijata - mogu da kažem da Nebojša Stefanović nije lopov, i to garantujem. Pročitao sam njegov rad i rad nije plagijat. Što se Šapićevog rada tiče to zaista ne znam, rekao je Vučić.

18.38 - U ovoj zemlji je zakon isti za sve, i za mene i za Miškovića, Beka, i za vas gospodine Seniću ali i za Kamberija, rekao je Vučić obraćajući se poslanicima.

18.33 - Očekujem da do kraja godine bude prvostepena presuda Miroslavu Miškoviću, rekao je Vučić.

17.00 - Ujedinjeni Arapski Emirati su nam dali 15 miliona za pomoć ugroženima u poplavama, rekao je Vučić.

16.47 - Vi ste otišli u političku istoriju gospodine Živkoviću. I nemojte da mašete prstom. To što ste naučili da pretite... a da li ste nekoga vezivali za bandere u Nišu, znajte samo - u Srbiji toga više neće biti, rekao je Vučić.

16.44 - Postarajte se gospodine Kamberi da svojim biračima kažete da će dobiti udžbenike na albanskom jeziku, to je naša obaveza. Ali vas isto tako molim da i vi poštujete državu Srbiju pa da svi vi koji ste u Bujanovcu i Preševu plaćate račune za struju. Srbiju ne morate da volite, ali bi trebalo da je poštujete, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje Šaipa Kamberija iz Partije za demokratsko delovanje koji se interesovao kada će biti isporučeni udžbenici na albanskom jeziku.

16.33 - U ovoj Vladi Srbije nema lopova rekao je Vučić.

16.30 - Sa nekoliko firmi pregovaramo oko FAP, i molimo Boga da neko uzme tu firmu, rekao je premijer.

16.27 - Nijedan moj ručak ili večeru nisu platili građani Srbije, napomenuo je Vučić.

16.25 - Ponosan sam što su naši ministri na zasedanje Vlade Srbije u Niš otputovali autosom. I nikakvog veselja nije bilo, ali je vama bilo veselja jer niste iz limuzina izlazil, rekao je Vučić.

16.15 - Kad je ta vaša stranka na čijoj ste listi izabrani vladala oni su pljačkali tako da tu ni Sveti Petar da ustanovi ko tu i šta radi. Mi zaišta nemamo rešenja za "Politiku". Tako su vični bili lopovi na vlasti da nikakva arbitraža tu može da pomogne, ali trudićemo se da razmrsimo to klupko, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje Zorana Živkovića o ugovorima oko "Politike".

16.00 - Odgovarajući na pitanje o ugovorima o NIS, Fijatu, Er Srbiji i zbog čega se oni još smatraju tajnim premijer Srbije kaže:

"Ja sam i vama i Vladimiru Putinu izneo primedbe o ugovoru o NIS-u. Taj ugovor nikakve veze sa mnom nema. Ja nisam ni učlestvovao u tome. Ali smo uspeli da izdejstvujemo jedan dobar ugovor o Južnom toku. A što se ugovora koje smo potpisali sa našim arapskim prijateljima videćete da su mnogi izmišljali šta stoji u tim ugovorima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track