(VIDEO) VUK DRAŠKOVIĆ UPOZORAVA: Andreja Vučića tukli po receptu JSO od pre 15 godina!
Foto: Printscreen

Lider SPO o prebijanju premijerovog brata

(VIDEO) VUK DRAŠKOVIĆ UPOZORAVA: Andreja Vučića tukli po receptu JSO od pre 15 godina!

Politika -
Snimak na kome se vidi krvničko prebijanje Andreja Vučića mene je podsetio na godine za koje smo se naivno nadali da su daleko iza nas. Bukvalno kao da smo gledali snimak kako su to radile crvene beretke, navodi lider SPO

BEOGRAD - Lider SPO Vuk Drašković, povodom prebijanja brata premijera Aleksandra Vučića i njegovog obezbeđenja, navodi da ga je to podsetilo na godine za koje smo mislili da su iza nas.

- Snimak na kome se vidi krvničko prebijanje Andreja Vučića i još trojice ljudi, koji otpor nisu pružali, mene je podsetio na godine za koje smo se naivno nadali da su daleko iza nas. Bukvalno kao da smo gledali snimak kako su to radile „crvene beretke“ pre 15 godina. Te batine, to nasilje i divljaštvo poruka su upućena, pre svega, premijeru Aleksandru Vučiću. On tu poruku mora ozbiljno prihvatiti i razumeti, navodi lider SPO.

Lider SPO Vuk Drašković ističe da je dovoljno samo proveriti sastav Žandarmerije, naročito niškog odreda.

- Tamo su, nakon formalnog raspuštanja JSO 2003, razmešteni oni koji su bili najodaniji Legiji. Nije nimalo slučajno što je jedan od bivših komandanta dobio nadimak Mali Legija. Oni otvoreno, godinama krvnički premlaćuju građane Srbije, kad hoće i kako hoće, a čak su učestvovali i u likvidacijama. Pritom stalno pevaju neku svoju himnu, koja počinje zakletvom da samo Bog i Žandarmerija čuvaju Srbiju - upozorava lider SPO, dodajući da su današnja vremena postala opasna.

- Crvene beretke su danas u Žandarmeriji i one njome diriguju i gotovo da nema državne institucije u kojoj nisu njeni nekadašnji pripadnici ili pripadnici službe bezbednosti Slobodana Miloševića. Oni moraju da budu počišćeni i uklonjeni da ne bismo zaista doživeli reprizu zla - zakjučio je Drašković.

http://www.youtube.com/watch?v=OXV3iPgcU48

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track