VOLI GOLU DIPLOMATIJU: Dačić udomio Mrkićeve starlete!

I novi ministar podržao kadrove

VOLI GOLU DIPLOMATIJU: Dačić udomio Mrkićeve starlete!

Politika -
Lider SPS u svom novom ministarstvu zadržao Mariju Grujić i Nevenu Ljubić Lojović, iako se dame na poslu pojavljuju samo povremeno; Grujićeva je krasila naslovnice muških magazina, a Lojovićeva se čak oprobala i kao glumica u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“

Ima i svoj sajtOva Kragujevčanka inače ima i svoj sajt, na kojem je navela da vlada engleskim, francuskim, španskim i latinskim jezikom i da je „oduvek znala da će gluma biti njen poziv“. Tragom ovih informacija zatražili smo od nadležnih u MSP da nam dostave informacije o zaposlenju ove dve dame, ali odgovore nismo dobili. Pitanje o angažmanu i zaduženjima pomenutih dama poslali smo i Ivici Dačiću, ali se ni on nije oglašavao ovim povodom.

Polovični odgovoriNEVENA: NISU MI PRODUŽILI UGOVORKontaktirali smo i sa Marijom Grujić, ali ona nije odgovarala na naše poruke. Nevena je, međutim, rekla za Kurir da joj ugovor u MSP nije produžen, ali na pitanje da li to znači i da ne dolazi na posao u MSP i da tamo nije dobila nijednu zaradu - nismo dobili odgovor.

Umetničke dušeVOLE ŠEKSPIRALojović je u biografiji na svom sajtu navela i da joj je životni moto „Biti spreman - to je sve“, stih Vilijama Šekspira, a na svom profilu na Fejsbuku umesto diplomatije promoviše svoju prodavnicu nakita. Marija Grujić nastavlja da šarmira provokativnim fotkama u jednom muškom časopisu i na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track