Vučić na proslavi SPS: Poštujem rad i stav socijalista
Foto: Printscreen Tanjug

24. godišnjica Socijalističke stranke

Vučić na proslavi SPS: Poštujem rad i stav socijalista

Politika -
Vučić je, obraćajući se članovima i gostima socijalista, rekao da je vlada bolja sa njima, i da će pokazati da su za prvih 100 dana rada ostvarili gotovo sve što su obećali

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić prisustvovao je danas proslavi 24. godine rada Socijalističke partije Srbije, sa kojom, kako je rekao, želi iskrenu i dobru saradnju, jer poštuje ono što ta stranka sa svojim koalicionim partnerima radi i stav koji ima prema onome što se u Srbiji dešava.

Vučić je, obraćajući se članovima i gostima socijalista, rekao da je vlada bolja sa njima, i da će pokazati da su za prvih 100 dana rada ostvarili gotovo sve što su obećali.

Premijer je naglasio da je, za razliku od drugih, koji su ranije dolazili na proslave socijalista jer su im bili potrebni njihovi glasovi, danas među njima zato što su mu potrebni njihovo znanje, odgovornost i posvećenost poslu.

On je naglasio da od njega neće čuti velike izlive ljubavi, i dodao da poštuje ono što rade i stav SPS i njenih koalicionih partnera, PUPS i JS, prema onome što se u Srbiji dešava, a što je i bio razlog da socijaliste pozove u vladu.

"Prvi put posle mnogo godina imamo ozbiljan plan, jer se kod nas u protekle dve decenije sve radilo ad hoc. . Znamo šta nam je činiti u prvih 100 dana. Videćete kada budemo podnosili izveštaj o tih 100 dana da smo ostvarili gotovo sve što smo govorili", poručio je premijer.

Prema njegovim rečima, kada bude sve urađeno, a nije lako da se to pokrene, biće moguće da ljudi u našoj zemlji žive bolje. On je izrazio uverenje da će građani moći za tri godine da žive bolje, u normalnoj i boljoj Srbiji.

Vučić je naglasio da želi iskrenu i dobru saradnju sa SPS, koja je na lokalnom i regionalnom nivou uvek imala dobre ljude, a i istaknute lidere. I danas je, dodao je, na čelu stranke dokazani lider, koji čuva i drži SPS mnogo više nego što on može da se brine o SNS.

Vučić je naglasio da je lider SPS, Ivica Dačić, čovek koji je uspeo da ostvari kontakt sa svima u svetu, koji na šarmantniji način zna da se ophodi sa svetskim liderima, i da, za razliku od njega "namćorastog", ume lakše i bolje da pošalje poruku Srbije.

Vučić je SPS-u poželeo puno uspeha na Kongresu stranke i da nastavi da radi u interesu svoje države. Takođe je izrazio uverenje da će zajedno postići velike rezultate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track