(VIDEO) Premijer Srbije pozvao građane i sindikate da se pridruže reformama!
Foto: Printskrin Tanjug

100 dana Vlade Srbije

(VIDEO) Premijer Srbije pozvao građane i sindikate da se pridruže reformama!

Politika -
Mi smo do sada podsticali i domaća i strana ulaganja u našu zemlju. To ćemo da radimo i u budućnosti, ali samo molim sve nas u vladi ali i sve druge i medije da razumeju da je budućnost u privatnom poslu, u privatnoj inicijativi zato što ćemo izjednačavati i prava i obaveze privatnog i javnog sektora i nikada se neće dogoditi da plate u javnom sektoru budu 50-60 odsto više od zarada u privatnom sektoru, rekao je premijer

BAČKO GRADIŠTE - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas sve građane i sindikate da pomognu u sprovođenju vladinih reformi i izgradnji bolje Srbije za sve građane i buduće generacije.

Vučić je obećao dodatnu pomoć za sve koji žele da investiraju u Srbiju. Vlada će, dodao je, posebno podsticati domaće privrednike, seljake, radnike i preduzetnički duh.

"Mi smo do sada podsticali i domaća i strana ulaganja u našu zemlju. To ćemo da radimo i u budućnosti, ali samo molim sve nas u vladi ali i sve druge i medije da razumeju da je budućnost u privatnom poslu, u privatnoj inicijativi zato što ćemo izjednačavati i prava i obaveze privatnog i javnog sektora i nikada se neće dogoditi da plate u javnom sektoru budu 50-60 odsto više od zarada u privatnom sektoru", rekao je premijer u Bačkom Gradištu povodom obeležavanja 100 dana rada vlade.

On je ukazao da država živi od poreza privatnika i da zato mora da se podstiče i jača privatni sektor.

Istakao je da promene neće biti nimalo lake i da će doneti i probleme, a možda i političke sukobe.

"Ali bez tih promena Srbija neće moći da opstane", rekao je Vučić.

http://www.youtube.com/watch?v=ZLCpck8swRU

Građane i sindikate je pozvao da se pridruže vladi u njenom radu na sprovođenju reformi istakavši da je pred njom puno posla.

"Moramo da budemo istrajni u izvršavanju plana i to je plan za koji znamo da će nam doneti bolju Srbiju od one u kojoj danas živimo", rekao je Vučić uveren da će aktuelna vlada uspeti da izgradi bolju Srbiju i da će budućim generacijama ostaviti državu u kojoj će moći da žive bez straha od bankrotstva.

"Sada je trenutak da krenemo zajedno napred. Zahvalan sam članovima vlade na požrtvovanju, odgovornosti na ozbiljnosti...", rekao je premijer.

http://www.youtube.com/watch?v=spM8BDv3PuM

On je najzad medijima zahvalio na dobrim rečima, ali i na kritici uveren, kako kaže, da će u narednim godinama Srbiji biti bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=YEQJ6mfDsik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track