Vulinovi poslanici podržaće koncentracionu vladu u Vojvodini
Foto: Fonet

Za dobro Vojvodine

Vulinovi poslanici podržaće koncentracionu vladu u Vojvodini

Politika -
Koncentraciona vlada se ne formira zato što sve u Vojvodini funkcioniše dobro, već zato što je jako loše, kaže lider Pokreta socijalista

PANČEVO - Poslanici Pokreta socijalista će podržati inicijativu SNS za fomiranje koncetracione vlade u Vojvodini, izjavio je danas lider te stranke Aleksandar Vulin.

Vulin je novinarima nakon obilaska Doma za decu i omladinu "Spomenak" rekao da Demokratska stranka ima način da izbegne formiranje koncentracione vlade, a to je da raspiše izbore i da sve zavisi samo od nje."Koncentraciona vlada se ne formira zato što sve u Vojvodini funkcioniše dobro, već zato što je jako loše i zato što je dosadašnji nacin fukcionisanja pokrajinske vlasti nije bio dobar", rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, da je pokrajinska vlast dobro radila, stranka koja ima apsolutnu većinu (DS) bi na republičkim izborima, kako je rekao, dobila bar sedam posto, a ne 5 posto poverenja građana.

"To su stvari koje očigledno moramo promeniti. Ovo nije stvar političke naklonosti i želje da se bude u bilo kakvoj koaliciji sa DS već potreba da se stvori vlada koja će pripremiti neke buduće izbore i vlada koja će zaustaviti propadanje Vojvodine", naglasio je Vulin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track