(FOTO) Google snimio policijsku poteru u Novom Sadu!
Foto: Google

Nesvakidašnje

(FOTO) Google snimio policijsku poteru u Novom Sadu!

Srbija -
Prema saopštenju policije od 31. oktobra 2013. godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šike
1 / 8 Foto: Google

NOVI SAD - Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru, a najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj pljačke u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Prema saopštenju policije od 31. oktobra 2013. godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šiket.

Pošto su ih građani videli i javili policiji, osumnjičeni su počeli da beže i uhapšeni su nekoliko minuta kasnije u ulazu Augusta Cesarca 4.

Pogledajte ovu akciju novosadske policije koja je zahvaljujući Google servisu "Street View" od sada vidljiva celoj planeti.

Google street view je u četvrtak postao dostupan za Srbiju, što znači da možete virtuelno prošetati ulicama Beograda, Niša i Novog Sada.

(Kurir/021.rs, foto: Google)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track