GORNJI MILANOVAC: Bez autobusa za vikend?!
Foto: Kurir

Istekao ugovor

GORNJI MILANOVAC: Bez autobusa za vikend?!

Srbija -
Prema ugovoru sa lokalnom samoupravom, autobuski saobraćaj treba da se održava do 1. novembra, tako da od subote ujutru neće krenuti ni jedan autobus

GORNJI MILANOVAC - Predstojećeg vikenda u rudničko-takovskom kraju neće saobraćati autobusi, jer je istekao ugovor o prevozu putnika koji je Saobraćajno preduzeće "Autoprevoz" imalo sa opštinom.

Kako su saopštili u tom preduzeću, prema ugovoru sa lokalnom samoupravom autobuski saobraćaj treba da se održava do 1. novembra, tako da od subote ujutru neće krenuti ni jedan autobus.

Opština je raspisala tender za prevoz putnika i juče je potpisan ugovor sa Preduzećem "Konvoj travel" iz Gornjeg Milanovca koji će od ponedeljka početi da održava sve linije.

Predsednik opštine Milisav Mirković rekao je da je "Autoprevoz" 50 godina prevozio putnike i đake na ovom području ali je došlo do "određenih nerazumevanja" zbog čega je ovaj posao poveren drugom prevozniku.

Vlasnik "Konvoj travela" Mladen Nešković izjavio je za agenciju Beta da je od početka školske godine uspešno organizovan prevoz đaka i da će od ponedeljka krenuti autobusi za putnike po redu vožnje koji je odredila lokalna samouprava.

Novi prevoznik dobio je i lokaciju za autobusku stanicu koja se nalazi iznad Zelenog pijaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track