GRADSKI PREVOZ: Nišlije se voze po starim cenama
Foto: Kurir Arhiva

Javni prevoz

GRADSKI PREVOZ: Nišlije se voze po starim cenama

Srbija -
Novi prevoznici, izabrani na konkursu, izaći će na niške ulice već 1. septembra

NIŠ - U Nišu, za sada, neće biti povećanje cene karata gradskog prevoza, rekao je Saša Petronijević direktor Direkcije za javni gradski saobraćaj tog grada.

On je dodao da će novi prevoznici, izabrani na konkursu, izaći će na niške ulice već od 1. septembra.

Ponovljeni konkurs za izbor prevoznika u javnom gradskom saobraćaju u Nišu je završen, otvorena je konkursna dokumentacija, komisija je potvrdila da su ponuđači ispunili uslove konkursa i da sa svojim vozilima mogu već od 1. septembra da izađu na ulice - izjavio je Saša Petronijević, direktor Direkcije za javni gradski saobraćaj u Nišu.

Petronijević je rekao da je konkurs sproveden po četiri partije. "Partiju jedan poverili smo Nišekspresu, a partiju četiri Aerodromu. U ponovljeni postupak išli smo za tri i četiri jer u prvom konkursu ponuđači nisu imali potpunu dokumentaciju i u jednom slučaju bila je ponuđena previsoka cena. Za dva ponuđač je bio Ćurdić, a za tri Ariva iz Požarevca" rekao je Petronijević.

U ponovljenom postupku imali smo samo dva ponuđača i to su bili isti kao u prvom postupku, ali sada sa upotpunjenom dokumentacijom. Ova dva preduzeća su i dobila pravo da voze u Nišu, precizirao je Petronijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track