INCIDENT U ALEKSINCU: Otac i sin napali električare Jugoistoka!
Foto: Beta

Došli da im iseku struju

INCIDENT U ALEKSINCU: Otac i sin napali električare Jugoistoka!

Srbija -
Napad na električare koji su bili u pratnji policije dogodilo se kada su otac i sin napali radnike, koji su ih razdvojili, da bi sin utrčao u kuću uzeo nož i ponovo nasrnuo na radnike elektrodistribucije, zbog čega je policija reagovala i privela ih na saslušanje

ALEKSINAC - Otac i sin iz aleksinačkog sela Subotinac napali su ekipu elektromontera niškog “Jugoistoka” koji su došli da im iseku struju zbog dugovanja.

Kako stoji u saopštenju niškog “Jugoistoka”, napad se dogodio u sredu u prepodnevnim satima kada su dva elektromontera i jedan vozač napadnuti od strane S. Đ. (57) i M. Đ. (27) iz Subotinca.

Ekipa “Jugoistoka” je u ovo domaćinstvo došla da iseče struju zbog duga, kako kažu u niškom preduzeću, od 17.500 dinara prema “EPS Snabdevanju” i 1.250.000 dinara prema “Jugoistoku”.

Bilo je, tvrde u “Jugoistoku” i ranijih pokušaja da se ovoj porodici obustavi električna energija, ali otac i sin nikada nisu dozvolili pristup mernom mestu elektromonterima. Ovog puta je u društvu radnika bila i policija, ali ni to nije sprečilo S. Đ. i M. Đ. da se “obračunaju” sa radnicima.

Oni su se usprotivili isključenju i opet fizički nasrnuli na radnike sa namerom da ih spreče u obavljanju svog zadatka. Kada ih je policija razdvojila, M. Đ. je ušao u kuću, uzeo nož i napao radnike Elektrodistribucije. Policija je reagovala, zaustavila napad i privela oba lica na saslušanje u stanicu policije u Aleksincu - stoji u saopštenju “Jugoistoka”.

Pored pomenutih dugova domaćinstva S. Đ. duguje i 122.000 dinara “EPS Snabdevanju” za lokal koji se nalazi u njegovom vlasništvu.

U ovoj godini protiv njega je podignuto 5 prekršajnih prijava. Od 2007. čak 7 puta nije dozvoljavao isključenje, a bila su i 2 samopriključenja.

Nakon reakcije policije i privođenja oca i sina ovoj porodici je isključena struja i u domaćinstvu i u lokalu.

( Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja