JAGODINA: Za sedam sati 248 saobraćajnih prekršaja
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Pojačana kontrola

JAGODINA: Za sedam sati 248 saobraćajnih prekršaja

Srbija -
Sankcinisana su 84 prekršaja nepoštovanja propisa brzine kretanja, 69 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, 29 prekršaja vozača dvotočkaša od kojih 17 prekršaja nenošenja zaštitne kaciga i 12 prekršaja koje su načinili pešaci, saopštila je policija

JAGODINA - Pripadnici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini, u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, za sedam sati sankcionisali su 248 saobraćajnih prekršaja.

Akcija je sprovedena juče na drumovima Pomoravskog okruga od 13 do 20 časova, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

"Sankcinisana su 84 prekršaja nepoštovanja propisa brzine kretanja, 69 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, 29 prekršaja vozača dvotočkaša od kojih 17 prekršaja nenošenja zaštitne kaciga i 12 prekršaja koje su načinili pešaci", stoji u saopštenju.

U saopštenju se ističe da će policija "nastaviti sa sprovođenjen ovakvih akcija jer su dosadašnje imale pozitivan efekat na ukupnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju".Ovakve akcije su "rezultirale smanjenjem broja saobraćajnih nezgoda sa nastradalim licima kao i posledicama u njima", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track