VOZAČI, OPREZ: Magla smanjuje vidljivost
Foto: Beta

AMSS

VOZAČI, OPREZ: Magla smanjuje vidljivost

Srbija -
Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta. Do 15. septembra od 7 do 17 sati na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), kod Begaljičkog brda, u smeru Niš-Beograd, zbog radova na postavljanju ivičnjaka i kanaleta u srednjem pojasu. Za saobraćaj je zatvorena brza kolovozna traka

BEOGRAD- Na putevima Srbiji od jutros je zbog magle smanjena vidljivost, pa se na vozače apeluje da budu posebno oprezni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta. Do 15. septembra od 7 do 17 sati na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), kod Begaljičkog brda, u smeru Niš-Beograd, zbog radova na postavljanju ivičnjaka i kanaleta u srednjem pojasu. Za saobraćaj je zatvorena brza kolovozna traka.

Od 23. jula radi se na postavljanju saobraćajne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od petlje "Zmaj" do mosta Gazela, u oba smera auto-puta (Novi Sad-Niš i Niš-Novi Sad). Na ovom delu auto puta planirano vreme izvođenja radova je do 14. septembra. Od danas će početi radovi na potezu od Gazele do Naplatne rapme Bubanj Potok. u pojedinim fazama radova će biti potpuno zatvarane pojedine saobraćajne trake. Vozačima se savetuje da ka Šidu ili Aerodromu koriste obilaznicu koj vodi preko ostružničke petlje. U toku su radovi na modernizaciji sistema za naplatu putarine na naplatnoj stanici "Vrčin". Takođe su u toku radovi na proširenju ulivno-izlivnih rampi desne trake pravca Beograd-Vrčin i Vrčin-Niš. Od 4. avgusta počeli su radovi na rehabilitaciji mosta preko reke Belice na državnom putu I A reda broj 1, auto-put E-75, na deonici Batočina-Jagodina, u smeru Beograd - Niš. Predviđeno je da se radovi prvo izvode na desnoj saobraćajnoj traci auto-puta, u smeru Beograd-Niš, dok se na levoj saobraćajnoj traci u zoni mosta saobraćaj obavlja dvosmerno.

Predviđeno je da radovi budu završeni do 15. novembra. Zbog završnih radova na saniranju nedostatka u garantnom roku i rehabilitaciji mosta Beška preko Dunava na državnom putu I/A reda, Novi Sad-Beograd od 13. jula zatvoren je za saobraćaj. Iz pravca Novog Sada saobraćaj se preusmerava na novi most Beška na kojem se saobraćaj obavlja dvosmerno. U okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica", zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta potpuno je obustavljen saobraćaj na pravcu Beograd-Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka "Batajnica". Vozila se upućuju na alternativne pravce. Na magistralnom putu M-22.1, deonica Beograd-Novi Sad-Subotica, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona. Zbog aktiviranog klizišta na državnom put I/B reda broj 30, Ivanjica-Ušće, na 15 km od Ušća ka Ivanjici, saobraćaj je do daljeg u potpunom prekdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track