PARAĆIN: Vulin uručio pomoć u hrani deci u manastirskom domu
Foto: Printscreen Tanjug

Sveta Petka izvorska

PARAĆIN: Vulin uručio pomoć u hrani deci u manastirskom domu

Srbija -
Ne možete da ne budete zahvalni ljudima koji čitav svoj život posvećuju onima kojima je pomoć toliko potrebna i koji su ostali bez ljubavi onih koji su ih rodili, naveo je ministar

PARAĆIN - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin danas je u manastiru Sveta Petka Izvorska, kod Paraćina, uručio dve tone konzervirane hrane - poklon preduzeća "Klas komerc" iz Paraćina devojčicama sa smetnjama u razvoju koje su smeštene u manastirskom domu.

Vulin je iskazao poštovanje prema monahinjama koje brinu o devojčicama sa smetnjama u razvoju. Ministar je rekao da su crkva i država odvojene, ali da mogu da sarađuju jer imaju zajedničke interese i potrebu da pomognu ljudima.

"Ne možete da ne budete zahvalni ljudima koji čitav svoj život posvećuju onima kojima je pomoć toliko potrebna i koji su ostali bez ljubavi onih koji su ih rodili", kazao je ministar.

Vulin je potom posetio fabriku "Klas komerc" i Centar za socijalni rad u Paraćinu i razgovarao sa lokalnim zvaničnicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track