POGLEDAJTE: PRVI SNEG U SRBIJI Zabelelo na Zlatiboru, Tari, Divčibarima, Kopaoniku, Rudniku...
Foto: Čitalac

Dan posle

POGLEDAJTE: PRVI SNEG U SRBIJI Zabelelo na Zlatiboru, Tari, Divčibarima, Kopaoniku, Rudniku...

Srbija -
JP "Putevi Srbije" apelovali su večeras na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju prilikom vožnje

KRALJEVO - U Kraljevu je večeras oko 19 časova posle obilne kiše počeo da pada prvi ovogodišnji sneg. Vrhovi okolnih planina Stolova i Goča su se zabeleli, a temperatura je s jutrošnjih 16 stepeni, pala na 1 stepen celzijusovih. Sneg je danas počeo da pada u rudničko-takovskom kraju gde su zabeleli vrhovi Suvobora i Rudnika. Sneg pada na Zlatiboru, Tari, Divčibarima, Kopaoniku, Rudniku, Staroj planini i Debelom brdu.

JP "Putevi Srbije" apelovali su večeras na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju prilikom vožnje i da posebno budu oprezni zbog pojave susnežice i snega na deonicama od 800 metara nadmorske visine i više. Sneg pada na Zlatiboru, Tari, Divčibarima, Kopaoniku, Rudniku, Staroj planini i Debelom brdu. Prilazi planinsko-turističkim centrima su prohodni za saobraćaj, ali se očekuje zadržavanje snežnih padavina na kolovozu. Kako je navedeno u sapštenju, ekipe putara su u stalnoj pripravnosti na terenu.

iz "Puteva Sbije" apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

http://www.youtube.com/watch?v=tKrEaKuNdNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track