POZLILO MU U SUDU: Vranjanac pola sata čekao Hitnu pomoć!
Foto: Nebojša Mandić

Lekari tvrde da su kasnili iz opravdanih razloga

POZLILO MU U SUDU: Vranjanac pola sata čekao Hitnu pomoć!

Srbija -
Mi smo čekali na Hitnu pomoć petnaest minuta, to je još strašnije, a onda je prošlo još dvadesetak minuta dok su čoveka koji je ležao na stepeništu smestili u nosila zbog daljeg transporta. Pa su i tu napravili grešku, jer su naopako okrenuli nosil, objasnila je portparolka osnovnog suda u Vranju

VRANJE - Dragan Simonović (57) iz Vranja, referent iz parnične pisarnice Osnovnog suda u Vranju, zadobio je teže povrede ruke i kičme nakon pada na stepeništu u zgradi te institucije.Simonoviću je prema rečima kolega pre pada pozlilo, a žalio se da se ne oseća dobro odmah po dolasku na posao .

- On je nakon pada bio veoma loše i nije mogao tačno da kaže šta se dogodilo. Bio je svestan, ali je imao strašne bolove u desnoj ruci i kičmi, najverovatnije je prilikom pada zadobio ozbiljnije povrede. O kakvim se povredama radi ja u ovom momentu to ne znam, još nemamo nikakvih informacija. U pomoć mu je pritrčala kolegenica, sudija koja se u trenutku njegovog pada našla na stepeništu, kaže portparol Osnovnog suda u Vranju Aleksandra Tošić Arsić.

Prema njenim rečima služba Hitne pomoći je stigla nakon tri poziva i krajnje neljubaznosti osoblja koje je primilo poziv iz Osnovnog suda.

– Mi smo čekali na Hitnu pomoć petnaest minuta, to je još strašnije, a onda je prošlo još dvadesetak minuta dok su čoveka koji je ležao na stepeništu smestili u nosila zbog daljeg transporta. Pa su i tu napravili grešku, jer su naopako okrenuli nosila. Ne daj bože da nekome pozli i da mu je potrebna Hitna pomoć. Bilo mu je loše odmah po dolasku na posao pa su ga kolege savetovale da ako se ne oseća dobro ide kući. Sve se to dogodilo pre pauze za doručak – objašnjava portparolka Osnovnog suda u Vranju.

Simonović je smešten na Urgentno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju gde je u toku dijagnostikovanje.

Doktorka Suzana Stamenković kaže da Simonović nije vitalno ugrožen i da nema prelome.

U službi Hitne pomoći kažu da je ekipa kasnila iz opravdanih razloga, jer je bila već na terenu, a trenutno u službi dežuraju svega dve ekipe.

(OK Radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja