PROLAZNICI JE VRATILI: Devojčica pobegla iz vrtića u niškom naselju Duvanište!
Foto: Zorana Jevtic

Zaposleni u obdaništu negiraju

PROLAZNICI JE VRATILI: Devojčica pobegla iz vrtića u niškom naselju Duvanište!

Srbija -
Video sam je devojčicu koja plače i krenuo sa ženom koja je za ruku dete vodila nazad u vrtić. To nije bila vaspitačica, znam jer je moje dete tamo išlo do prošle godine. Hteo sam da uđem u vrtić i pitam kako su dozvolili da izađe, ali me nisu pustili. Bili su u gužvi i jako uznemireni, ispričao je jedan Nišlija

NIŠ - Iz državnog vrtića "Petar Pan" u niškom naselju Duvanište devojčica je oko 10 sati sama izašla na ulicu posle čega su je nazad vratili prolaznici.

Dete je, tvrde građani, prošlo kroz celo dvorište i izašlo na Đerdapsku ulicu, desetak metara od kapije.

- Video sam je devojčicu koja plače i krenuo sa ženom koja je za ruku dete vodila nazad u vrtić. To nije bila vaspitačica, znam jer je moje dete tamo išlo do prošle godine. Hteo sam da uđem u vrtić i pitam kako su dozvolili da izađe, ali me nisu pustili. Bili su u gužvi i jako uznemireni - priča jedan Nišlija koji stanuje u blizini vrtića.

Dodaje da je prava sreća da se ništa loše nije dogodilo.

Iako su novinari Južnih vesti potvrdu o ovom događaju dobili i od službenika vrtića, "odgovorno lice" tog objekta Suzana Popović tvrdi da "ne zna ništa o tome".

- Ne znam te informacije. Radila sam danas, ali ne znam za to. Ako vi znate, ispitajte. Nemam komentara - rekla je Popović.

Za sada nismo uspeli da stupimo u kontakt sa direktorom "Pčelice" Zoranom Jonićem, ni sa njegovim pomoćnikom Ivanom Todorovim.

( Južne vesti)

Treće "bekstvo" iz vrtića

Ovo je treći ovakav slučaj u poslednjih 7 meseci u vrtićima Predškolske ustanove "Pčelica", za koji je javnost saznala.

Podsetimo, u decembru prošle godine trogodišnji dečak pobegao je iz vrtića "Zvončići" u Romanijskoj i preko pešačkog mosta sam stigao do Đerdapske. Zbog toga su bile najavljene smene odgovornog lica, trijažne sestre, a protiv vaspitačice bio je najavljen disciplinski postupak.Aprila ove godine iz vrtića "Bambi" u dvorište je neprimećeno izašao jednoipogodišnji dečak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja